Brazi în ghiveci

Magazinul de Brazi introduce pe piata romaneasca conceptul de Brazi in Ghiveci.

Ce inseamna „Brazi in Ghiveci” de fapt ?

Producatorii, care detin plantatiile private de unde provin majoritatea brazilor comercializati de Magazinul de Brazi, au lucrat de-a lungul timpului cu specialisti din domeniu pentru a da viata unor brazi care pot fi crescuti ca o planta ornamentala. De aici s-a dezvoltat conceptul de „brad crescut in ghiveci”.

Brazii crescuti in Ghiveci au prins viata intr-un ghiveci urmand a fi mutati in soluri speciale si chiar zone diferite pentru a se obisnui atat cu diferite climate cat si cu diferite aciditati. In felul acesta au inceput renumita „Scoala de Radacina”.

Ce este „Scoala de Radacina” ?

„Scoala de Radacina” este definita ca totalitatea proceselor migaloase de acomodare, rotire si mutare in diverse containere, grija si devotamentul cu care sunt tratati de catre ingrijitori, anii de munca dedicati special pentru a-i creste si pentru a-i pune la dispozitia celor care doresc sa aiba in casele, gradinile si vietile lor ceva cu adevarat deosebit.

Brazii in Ghiveci cu Scoala de Radacina sunt renumiti pentru rata mare de prindere (aproape in orice sol) dar si pentru calitatea exceptionala a trunchiului si a frunzelor. Aceasta Scoala de Radacina i-a „educat” sa fie extraordinari, dragalasi si primitori, din orice unghi i-ai privi.

Se arată toate cele 10 rezultate

logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.