Confidentialitate

Despre confidentialitate
Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii), cat si pentru informari comerciale cu privire la MagazinuldeBrazi

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SILVA GROUP ROMANIA, prin www.magazinuldebrazi.ro, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Incepand din 25.05.2018, vă informăm că protecția datelor dumneavostră personale reprezintă o prioritate pentru noi. În acest sens, SOCIETATEA NOASTRĂ A ADOPTAT MĂSURI CONCRETE PENTRU A RESPECTA REGLEMENTĂRILE ÎN MATERIE, INCLUSIV REGULAMENTUL 2016/679/UE PRIVIND PRELUCRAREA
DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE PERSOANELOR FIZICE ȘI LIBERA CIRCULAȚIE A ACESTOR DATE („GDPR”).

Adresa dumneavoastră poștală și/sau de e-mail și/sau numărul dumneavoastră de telefon/alte date având caracter personal se află în programul nostru de corespondență electronică, fiind obținute în mod direct de la dumneavoastră, ca urmare a unor corespondențe anterioare sau deoarece sunteți un partener, client sau furnizor al societății noastre. Este responsabilitatea noastră să protejăm aceste date personale.

Precizăm că avem acces la datele dumneavoastră cu caracter personal exclusiv în scop de informare, ofertare, incheiere de polite si service-are dar si pentru a vă ține la curent cu serviciile noastre
și/sau diverse comunicări, în vederea realizării obiectului de activitate al societății noastre.

SOCIETATEA noastra  nu comunică date personale în alte scopuri decât cele contractuale/de informare cu privire la activitățile societății noastre.

Comunicarea cu dumneavoastră este extrem de importantă, astfel că ne rezervăm dreptul de a vă aduce la cunoștință informații de
interes pentru dumneavoastră, cu protejarea corespunzătoare a datelor dumneavoastră personale.

ÎN SITUAȚIA ÎN CARE NU MAI SUNTEȚI DE ACORD CU FOLOSIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN SCOPURILE ANTERIOR MENȚIONATE, VĂ RUGĂM
SĂ NE COMUNICAȚI DEZACORDUL DUMNEAVOASTRĂ PRIN TRANSMITEREA UNEI SOLICITĂRI LA ADRESA DE E-MAIL comenzi@magazinuldebrazi.ro 

Dreptul de a va modifica si stege datele detinute de MagazinuldeBrazi

Magazinul de Brazi confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe wwwmagazinuldebrazi.ro implica o parola.

Comunicari
Orice informatie care este transmisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca se considera necasara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti.

logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.