Cum cumpar?

Pentru a comanda produsele alese aveti doua optiuni: Comanda telefonica utilizand numarul de centrala:

021.250 40 78

unde trebuie sa comunicati codul produsului, numar de bucati si alte detalii cerute de operatorul nostru pentru o buna procesare si livrare a produselor alese de dvs.; Comanda online folosind cosul de cumparaturi, urmand pasii indicati:

1. Alegeti produsul dupa care apasati butonul Adauga in cos, moment in care se deschide Cosul de cumparaturi;

1 adaug in cos produsul

2. In cadrul Cosului de cumparaturi stabiliti numarul de bucati (coloana Cantitate) si apasati butonul Actualizeaza Cos; pentru a continua cumparaturile apasati butonul Continuati Cumparaturile, selectati modalitatea de livrare;

selecteaza modul de livrare

3. Odata stabilita lista de cumparaturi, pentru a valida comanda, trebuie sa va Finalizati Comanda

3 finalizare comanda 4. Completeaza datele: 4 completeaza datele 5. Selecteaza modalitatea de plata si Plaseaza Comanda: 5 selecteaza modalitatea de plata accepta termenii si plaseaza comanda Validarea comenzii. Comanda este considerata ferma doar in momentul in care este validata de echipa MagazinuldeBrazi (telefonic sau prin e-mail). Validarea comenzii se realizeaza printr-un mesaj de confirmare trimis la adresa dvs. de e-mail, mesaj in care sunt transmise conditiile de plata si datele de facturare. Orice comanda va fi confirmata de echipa noastra in termen de maxim 48 de ore. Termenul de executie si livrare a produselor. Termenul de executie si livrare al produselor personalizate este intre 5 si 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre echipa MagazinuldeBrazi pentru ca toate produsele sunt facute la comanda. Pentru produsele aflate pe stoc termenul de livrare este de 48h. Pentru ORICE nelamurire privind functionarea sau utilizarea acestui site, te rugam trimite un e-mail sau contacteaza-ne telefonic. Va rugam sa vizitati si celelalte sectiuni: Intrebari Frecvente, Expediere si Retur, Confidentialitate si Termeni si Conditii.

logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.