Daruieste viata bradului si dupa Craciun!

Campania Daruieste viata bradului si dupa Craciun!.

desfasurata de logo-silvagroup in parteneriat cu viitorplus_logo

Alege brazii cu radacina! De Craciun te bucuri de miros proaspat de brad si apoi ii daruiesti inca o viata prin plantare. In plus, Silva Group va dona 10% din achizitiile dumneavoastra pentru activitatile de impadurire ale ViitorPlus.

Cumpara bradul cu radacina care iti place pe www.magazinuldebrazi.ro si nu uita sa ne trimiti o copie dupa dovada platii prin e-mail la gabriela.ticu@viitorplus.ro, fara de care nu putem contabiliza donatia.siglabradrond

In luna februarie, ViitorPlus sustinuti de Silva Group Romania va organiza un eveniment de plantare pentru brazii pe care nu ati reusit chiar dvs. sa-i plantati, despre care veti fi informati ulterior.

Informatii despre intretinerea brazilor pentru a creste sansele de supravietuire: brazii cu radacina sunt plantati si crescuti special pentru aceasta destinatie, intr-un mediu controlat, pentru a ajunge la o calitate excelenta. Brazii in ghiveci sau cu balot din pamant sunt extrasi din pepiniere cu radacini, astfel, pot fi replantati dupa terminarea sarbatorilor de iarna. A nu se amplasa langa surse directe de caldura. Se uda zilnic cu 300-400ml apa. Dupa Craciun trebuie acomodat cu temperatura exterioara. Se planteaza cand temperatura depaseste 3-4 grade C.

ViitorPlus si Silva Group Romania au demarat campania Daruieste viata bradului si dupa Craciun! pentru a stimula consumul sustenabil din timpul sarbatorilor de iarna legat de achizitia de brazi cu radacina in loc de cei taiati, ingrijirea acestora si plantarea lor dupa utilizare in folosul comunitatii.

logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.