Imparte bucurie cu Magazinul De Brazi!

In perioada 21 noiembrie – 24 decembrie 2018 derulam campania „Imparte bucurie„.

Pozitionat ca si o platforma online destinata comercializarii de pomi si accesorii de Craciun, Magazinul De Brazi isi propune sa vina in intampinarea necesitatii clientilor pentru un sortiment bogat de brazi taiati si cu radacina.

Anul acesta insa va propunem sa aducem o bucurie si celor mai putin norocosi dintre noi, in special copiilor si batranilor din centre de plasament, orfelinate, case de copii sau camine de batrani. Lansam asadar campania „Imparte bucurie” prin care va invitam sa achizitionati un bradut de Craciun pentru un astfel de centru. Bradutul va fi livrat gratuit la locatie de catre reprezentantii Silva Group Romania, si pentru ca vrem sa particiam impreuna cu dumneavoastra la impartirea bucuriei oferim donatorilor o reducere de 50% din valoarea brazilor taiati cu inaltimi cuprinse intre 2 si 6 m si de 10% din valoarea brazilor cu radacina. Donatia nu este conditionata de achizitia altor produse de pe site-ul Magazinului De Brazi iar plata pentru produsul donat se va efectua in avans.

Iata cum ne puteti ajuta in demersul nostru

– indicandu-ne orfelinate, centre de plasament, case de copii, camine de batrani sau alte organizatii si institutii care au in ingrijire persoane defavorizate si care ar avea nevoie de un astfel de sprijin – avem nevoie de informatii complete: numele centrului, orasul, adresa de livrare, numarul de persoane avute in grija, persoana de contact (telefon mobil, mail)

– promovand initiativa pe canalele disponibile si intre cunoscuti si prieteni, astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa afle despre existenta acestui tip de donatie – in sectiunea “Imparte bucurie” puteti gasi instrumentele necesare promovarii initiativei

– achizitionand un bradut pentru un astfel de centru – donatia poate fi facuta in momentul efectuarii unei comenzi pe www.MagazinulDeBrazi.ro, din lista afisata de centre, cu plata in avans.

Reducerile oferite sunt valabile pentru donatiile efectuate online pentru brazii taiati de inaltime cuprinsa intre 2 si 6 m (50% din valoarea produsului) si pentru brazii cu radacina (10% din valoarea produsului) si nu sunt cumulative cu alte reduceri si promotii ale Magazinului de Brazi. Donatia nu este conditionata de achizitia altor produse de pe site. Plata pentru produsul donat poate fi efectuata online sau prin transfer bancar. Magazinul de Brazi isi ofera intreg concursul pentru desfasurarea acestei campanii insa nu poate garanta beneficiarilor ca vor fi efectuate donatii pentru toate centrele.

Va rugam aplicați cuponul „impartebucurie” (scris legat) la momentul comenzii. Pentru aceasta campanie produsele se achita în avans on-line.

Va multumim anticipat pentru sprijin si speram sa impartim cat mai multa bucurie la cat mai multe centre!

Cu bucurie,

Echipa Magazinului De Brazi

Lasă un răspuns

logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.