Suport Brad din Lemn

49.00 lei

livrare gratuita in romania

Suport Lemn pentru Pomul de Craciun.

Cod Produs: SL01 Categorie:

Product Description

Suport Brad din Lemn

Suport Lemn pentru Pomul de Crăciun
Dimensiuni: 60x60cm
Înălţime brad: 1.75-2.50m

Suportul Lemn pentru Pomul de Crăciun reprezintă formula prin care să vă instalaţi bradul fără multă bătaie de cap, păstrând ansamblul în lumea frumoasă a lemnului. În felul acesta, Suportul Lemn va fi o prelungire a bradului dumneavoastră pe care vă recomandăm să îl alegeţi din oferta noastră variată. Nu folosiţi echipamente improvizate care vă pot face suprize neplacute care să vă strice bucuria de Crăciun. Cu Suportul Lemn de la Silva Group România, bradul dumneavoastră va avea stabilitate şi va fi un element de design plăcut, dublat de siguranţă.

Fireşte că Suportul de Lemn pentru brad nu mai are nevoie de potrivire estetică, de vreme ce ne aflăm în lumea frumoasă şi plăcută a lemnului. Suportul de Lemn este uşor de folosit, uşor de mănuit şi veţi aprecia prezenţa sa simplă şi naturală. Plăcut la atingere şi la privire, Suportul Lemn este oferit de Silva Group România tuturor celor care doresc sa nu mai aiba grija instalării pomului de Crăciun, ci să se bucure de siguranţă şi de mai mult timp liber. Vă invităm aşadar să achiziţionaţi o dată cu Bradul de Crăciun şi Suportul Lemn pentru ca instalarea bradului să fie o plăcere lipsită de bătăi de cap. Suportul oferă maximă siguranţă, este conceput special pentru a susţine greutatea bradului şi pentru a oferi un aspect plăcut.

Folosiţi cu încredere Suportul Lemn pus la dispoziţia dumneavoastră de Silva Group România, un element testat de specialiştii nostrii şi folosit de miile  de clienţi ,care au fost foarte mulţumiţi de achiziţia făcută. Suportul Lemn pentru Pomul de Crăciun este cea mai bună alegere pentru sărbătorile dumneavoastră! Apelaţi cu încredere la acest element şi veţi fi pe deplin încăntaţi de alegerea făcută!

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group România.

logoemag

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport Brad din Lemn”
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.