Suport Brad Fier Forjat

60.00 lei500.00 lei

livrare gratuita in romania

In gradina sau in casa, oricare dintre aceste suporturi din fier forjat isi vor gasi locul.

Golește
Cod Produs: SFF01 Categorie:

Product Description

Suport Brad Fier Forjat

În grădină sau în casă, oricare dintre aceste suporturi din fier forjat îşi vor găsi locul.

Acestea emană o căldură aparte şi personalizeaza spaţiul în care se află, conferindu-i un aer de sărbătoare, de unicitate şi stil.

Suporturile din fier forjat sunt confecţionate la cald, dupa metode tradiţionale îmbinate cu tehnici moderne, pentru a asigura duritatea materialelor şi păstrarea atributelor şi caracteristicilor iniţiale în timp.

Rezistenţa Suportului Fier Forjat este un plus pe care acest model îl aduce alături de calitatea sa ornamentală deosebită. Designul interesant, atractiv, are menirea să pună în valoare bradul şi poate fi asociat cu orice fel de mobilă şi de interior. Tocmai de aceea Suportul Fier Forjat poate fi utilizat în orice fel de încăpere, fiind recomandat pentru soliditatea şi durabilitatea sa.

Bradul pe care îl veţi alege din oferta noastra variată,va fi bine instalat în Suportul Fier Forjat şi va oferi siguranţa de care locuinţa sau biroul dumneavoastră are nevoie. Acest suport este un element de stil extrem de apreciat şi va fi un punct de atracţie pentru oaspeţi, ca decor în sine. Oriunde este întălnit, Suportul Fier Forjat constituie un element deosebit, asociat cu bunul gust şi cu eleganţă. Caracteristicile sale deosebite sunt uşor de recunoscut şi sunt remarcate repede de către oricine. Suportul FIer Forjat vă oferă o îmbinare fericită a utilului, a siguranţei şi a durabilitătii, cu plăcutul, cu frumosul.

Suportul Fier Forjat va oferi un plus de confort instalării bradului ales din oferta Silva Group România şi va adăuga un plus de de stil şi de siguranţă. Renunţaţi la orice fel de griji legate de instalarea pomului de Crăciun, oferindu-vă Suportul de Fier Forjat, un element care vă oferă stil sub forma siguranţei şi a solidităţii.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group România.

 

Informații suplimentare

Marime Brad

Pentru Brad 1-2,5m, Pentru Brad 3-4m, Pentru Brad 4-5m

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport Brad Fier Forjat”
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.