Brad Normandian cu Radacina 1.25 – 1.50m

399.00 lei

livrare gratuita in romania

Nu il amplasa langa surse directe de caldura. Uda-l zilnic cu 300-400ml apa.

Cod Produs: NB125 Categorie:

Product Description

Brad Normandian cu Rădăcină 1.25 – 1.50m

Brad Normandian cu rădăcină în balot de pământ. Crescut din plantații la vârsta de 7 ani.

Dacă vrei să ai un brad ușor de îngrijit, care să se potrivească unui spațiu generos, Bradul Normandian cu rădăcină este cel mai potrivit. Un brad pe care îl poți acum avea la îndemână fără efort și condiții speciale.

Recomandat celor care iubesc plantele și copacii și care doresc să vadă cum respiră sub ochii lor minunea unui brad care le va aduce bucurie, seninătate și împăcare. Un brad oferit de Silva Group Romania celor care iubesc acest arbore, care au sensibilitatea de a simți viul, frumosul și verdele și cărora prezența unui arbore le poate aduce bucurie sufletească și serenitate. Un brad ornamental, de asemenea, cu frumusețea lui de neegalat.

Bradul Normandian este originar din zona Munților Caucaz fiind cel mai apreciat soi de pomi pentru Crăciun și cel mai răspândit în plantațiile din Europa. Culoarea specifică verde închis intens, coroana deasă și rezistența îndelungată fac din el Pomul de Crăciun ideal, dar are avantajul de a aduce bucurie și în restul timpului, potrivindu-i-se expresia ”bradul mereu verde”.

Este impresionant și  redă atmosfera munților înalți, atât de plăcută pe perioada iernii. Cu Bradul Normandian nu mai ai nevoie neapărat să mergi la munte, vine muntele la tine, prin tot ce are acesta mai frumos. Cu un asemenea brad, orice spațiu interior sau exterior devine un punct de atracție, oferind amintiri de neuitat celor care îl văd.

Cum să îl întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură. Udă-l zilnic cu 300-400ml apă. După Crăciun trebuie acomodat cu temperatura exterioară. Se plantează când temperatura depășește 3-4 grade C. Se taie și se îndepărtează materialul balotului, se așează în poziție verticală.

 

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group Romania.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brad Normandian cu Radacina 1.25 – 1.50m”
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.