Brad Argintiu cu Rădăcină 2.50 – 3.00 m

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

1,399.00 lei

Livrare GRATUITA in Romania

Se planteaza cand temperatura depaseste 3-4 grade C. Se taie si se indeparteaza materialul balotului, se aseaza in pozitie verticala.

Cod Produs: PG250 Categorie:

Product Description

Brad Argintiu cu Rădăcină 2.50 – 3.00 m

Brad Argintiu cu rădăcină în balot de pământ. Crescut din plantații la vârsta de 14 ani.

Cum să-l întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură. Udă-l zilnic cu 300-400ml apă. După Crăciun trebuie acomodat cu temperatura exterioară. Se plantează când temperatura depășește 3-4 grade C.

La început are o tentă gri-albăstruie iar primăvara, când înmugurește/înflorește  se deschide la culoare până aproape de argintiu deschis.

Îmbogățește-ți sărbătorile de iarnă cu Bradul Argintiu pentru a avea trăiri de neuitat. Coloritul său unic, de unde îi vine și denumirea, reprezintă o podoabă greu de egalat și va rămâne în amintirea tuturor celor care vor avea ocazia să-l privească și să petreacă timp lângă el. Bradul Argintiu este îmbrăcat în culorile zăpezii fără să aibă nevoie de zăpadă, reflexia luminii crescând senzația de argintiu pe care o creează. De asemenea, mireasma sa este foarte puternică și atrăgătoare, iar parfumul său înnobilează atmosfera și o aureolează cu un nimb autentic de sărbătoare.

Alege Bradul Argintiu pentru o imagine originală și specială a trecerii dintre ani și pentru a aduce aproape de tine darul minunat al munților îndepărtați și semeți. Bradul Argintiu exact aceasta și este: o întruchipare în mic a piscurilor înzăpezite, cu toată splendoarea și măreția lor. Un motiv bine întemeiat așadar pentru ca dumneavoastră să alegeți Bradul Argintiu din oferta Silva Group România! După ce veți trăi sărbătorile alături de Bradul Argintiu, nu vă veți mai putea despărți de farmecul său unic și veți reveni mereu să vă împodobiți iarna cu el pentru că nu veți mai scăpa de vraja lui.

Notă: Poza reprezintă produsul real comercializat în Depozitul Magazinului de Brazi. Culoarea brazilor argintii poate varia de la albăstrui-verzui închis până la albăstrui-gri deschis.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group Romania.

 

1 recenzie pentru Brad Argintiu cu Rădăcină 2.50 – 3.00 m

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Cristi

    Anul trecut am luat de Craciun un brad de 2 metri taiat, in suport si mi-a parut rau. Era foarte frumos si am regretat ca a trebuit sa-l arunc dupa Anul Nou. Anul asta vreau unul cu radacina, sa-l plantez dupa sarbatori. Asa ca pot sa-l iau si mai mare. In orice caz. bradul de anul trecut a fost exceptional. Sper ca si anul asta sa aveti brazi la fel de frumosi.

Adaugă un comentariu
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.