Brad Argintiu cu Rădăcină – Fat Albert 1.25 – 1.50m

599.99 lei

livrare gratuita in romania

Acest brad a fost transplantat de 3 ori de-a lungul existentei sale. Acest proces asigura o rata foarte buna de prindere in caz de replantare.

Product Description

Brad Argintiu cu Rădăcină – Fat Albert 1.25 – 1.50m

Acest brad provine din regiunea Colorado, SUA şi a fost introdus pe piaţă pentru prima oara în 1970 de către Pepinierele Iseli.

Este recunoscut în întreaga lume pentru culoarea deosebită tip albastru-oţel la extremităţile ramurilor, dar şi pentru forma piramidală simetrică.

Dimensiunea redusă nu îi poate lua din grandoare și frumusețe, el rămânând la fel de special la orice mărime.

Îmbogățește-ți sărbătorile de iarnă cu Bradul Argintiu cu Rădăcină pentru a avea trăiri de neuitat. Coloritul său unic, de unde îi vine și denumirea, reprezintă o podoabă greu de egalat și va rămâne în amintirea tuturor celor care vor avea ocazia să-l privească și să petreacă timp lângă el. Bradul Argintiu este îmbrăcat în culorile zăpezii fără să aibă nevoie de zăpadă, reflexia luminii crescând senzația de argintiu pe care o creează. De asemenea, mireasma sa este foarte puternică și atrăgătoare, iar parfumul său înnobilează atmosfera și o aureolează cu un nimb autentic de sărbătoare.

Alege Bradul Argintiu pentru o imagine originală și specială a trecerii dintre ani și pentru a aduce aproape de tine darul minunat al munților îndepărtați și semeți. Bradul Argintiu exact aceasta și este: o întruchipare în mic a piscurilor înzăpezite, cu toată splendoarea și măreția lor. Un motiv bine întemeiat așadar pentru ca dumneavoastră să alegeți Bradul Argintiu cu Rădăcină din oferta Silva Group România! După ce veți trăi sărbătorile alături de Bradul Argintiu, nu vă veți mai putea despărți de farmecul său unic și veți reveni mereu să vă împodobiți iarna cu el pentru că nu veți mai scăpa de vraja lui.

Creşte în medie 15-20cm / an.

Preferă soarele şi solurile fertile.

Este foarte rezistent la boli şi insecte.

IMPORTANT! Acest brad a fost transplantat de 3 ori de-a lungul existenţei sale. Acest proces asigură o rată foarte bună de prindere în caz de replantare.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group România.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brad Argintiu cu Rădăcină – Fat Albert 1.25 – 1.50m”
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.