Brad Normandian in ghiveci 0.50 – 0.60m

199.00 lei

livrare gratuita in romania

Nu il amplasa langa surse directe de caldura. Uda-l zilnic cu 200-300ml apa.

Stoc epuizat

Cod Produs: NG051 Categorii: , , , ,

Product Description

Brad Normandian in ghiveci 0.50 – 0.60m

Brad Normandian cu rădăcină, crescut în ghiveci de 5 litri. Crescut în ghiveci pănă la varsta de 5 ani.

Dacă vrei să ai un brad ușor de mutat și de îngrijit, care să se potrivească în orice loc și spațiu, fără să ocupe mult din acesta, Bradul Normandian în ghiveci este cel mai potrivit. Un brad mic pentru o lume în spațiu mic, dar care pastrează toate caracteristicile lui generale, pe care le poți acum avea la îndemănă fără efort și condiții speciale.

Dacă este mic la pornire, nu inseamnă că nu va crește și te vei putea bucura de evoluția lui, de fiecare centimetru pe care și-l va adăuga și de fiecare crenguță în plus. Este un brad care poate fi crescut ca un copil și care te va insoți în viața de zi cu zi, va păstra amintirea clipelor petrecute lîngă el și va fi un simbol al perenității și stabilității.

Recomandat celor care iubesc plantele și copacii și care doresc să vadă cum crește sub ochii lor minunea unui brad care le va aduce bucurie, seninătate și împăcare. Un brad oferit de Silva Group România celor care doresc să vadă cu ochii lor creșterea acestui arbore, să participe la evoluția sa și să aibă satisfacția de a-l vedea dezvoltăndu-se. Un brad pentru cei care pot să vadă în mic ,ceea ce este mare și care au sensibilitatea de a simți viul, frumosul și verdele și cărora prezența unui arbore le poate aduce bucurie sufletească și serenitate. Un brad ornamental, de asemenea, de neegalat prin alte obiecte decorative.

Cum îl întreții: Nu îl amplasa lăngă surse directe de căldură. Udă-l zilnic cu 200-300ml apa. Dupa Crăciun trebuie acomodat cu temperatura exterioară. Se plantează când temperatura depășește 3-4 grade C.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brad Normandian in ghiveci 0.50 – 0.60m”
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.