Brad Argintiu Tăiat 0.80 – 1.00m

Evaluat la 4.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

livrare gratuita in romania

Culoarea brazilor argintii poate varia de la albastrui-verzui inchis pana la albastrui-gri deschis.

Cod Produs: PT080 Categorii: ,

Product Description

Brad Argintiu Tăiat 0.80 – 1.00m

!STOC EPUIZAT! 

Originar din Nordul Philadelphiei, se evidențiază prin coroana deasă și simetrică, coloritul intens albastru-argintiu și mirosul plăcut de rășină. Dimensiunile îl recomandă drept bradul perfect pentru saloane sau spații restrânse și/sau cadouri.

Bradul Argintiu a fost întotdeauna o sursă de încântare și un semn de rafinament prin coloritul său special care amintește de zăpadă și de atmosfera specială de munte. Dimensiunea redusă nu îi poate lua din grandoare și frumusețe, el rămânând la fel de special la orice mărime.

Îmbogățește-ți sărbătorile de iarnă cu Bradul Argintiu Tăiat pentru a avea trăiri de neuitat. Coloritul său unic, de unde îi vine și denumirea, reprezintă o podoabă greu de egalat și va rămâne în amintirea tuturor celor care vor avea ocazia să-l privească și să petreacă timp lângă el. Bradul Argintiu Tăiat este îmbrăcat în culorile zăpezii fără să aibă nevoie de zăpadă, reflexia luminii crescând senzația de argintiu pe care o creează. De asemenea, mireasma sa este foarte puternică și atrăgătoare, iar parfumul său înnobilează atmosfera și o aureolează cu un nimb autentic de sărbătoare.

Alege Bradul Argintiu Tăiat pentru o imagine originală și specială a trecerii dintre ani și pentru a aduce aproape de tine darul minunat al munților îndepărtați și semeți. Bradul Argintiu exact aceasta și este: o întruchipare în mic a piscurilor înzăpezite, cu toată splendoarea și măreția lor. Un motiv bine întemeiat așadar pentru ca dumneavoastră să alegeți Bradul Argintiu Tăiat din oferta Silva Group România! După ce veți trăi sărbătorile alături de Bradul Argintiu Tăiat, nu vă veți mai putea despărți de farmecul său unic și veți reveni mereu să vă împodobiți iarna cu el pentru că nu veți mai scăpa de vraja lui.

Cum să îl întrețin: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură. Aerisește bine camera o dată pe zi și pulverizează-l cu apă la temperatura camerei.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group Romania.

1 recenzie pentru Brad Argintiu Tăiat 0.80 – 1.00m

 1. Evaluat la 4 stele din 5

  Violeta Armeanu

  Anul trecut, prin intermediul dumneavoastra, am trimis un brad parintilor mei. Ei au fost fericiti de darul primit, iar eu m-am bucurat de bucuria lor. Evident ca si anul asta de-abia astept sa le trimit din nou unul. Urmaresc cu atentie sa vad cand primiti.

 2. Magazinul de Brazi

  Buna ziua,
  Brazii vor fi livrati incepand cu data de 3 Decembrie 2016.
  Puteti pune precomenzi in luna Noiembrie 2016 si veti beneficia de 10% REDUCERE la orice Brad de Craciun
  Multumim si va dorim o zi buna.

Adaugă un comentariu
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.