Brad Normandian Tăiat 1.25 – 1.50m

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2 evaluări ale clienților
(2 recenzii clienți)

229.00 lei

livrare gratuita in romania

Culoarea specifica verde inchis intens, coroana deasa si rezistenta indelungata dupa taiere fac din el Pomul de Craciun ideal.

Cod Produs: NT125 Categorii: , , , ,

Product Description

Brad Normandian Tăiat 1.25 – 1.50m – calitate GOLD

*Perioada de crestere in plantatie – 8 ani

Un brad ideal pentru birou, spații restrânse sau pentru un cadou deosebit care va face impresie.

Sfatul nostru: Împodobește-l cât mai repede după ce ți-l livrăm gratuit!!!

Bradul Normandian este originar din zona Munților Caucaz, fiind cel mai apreciat soi de pomi pentru Crăciun și cel mai răspândit în plantațiile din Europa. Culoarea specifică verde închis intens, coroana deasă și rezistentă îndelungată după tăiere fac din el Pomul de Crăciun ideal.

Dacă vrei ca toți clienții să se întoarcă la tine pentru bradul tău frumos, este alegerea ideală.  Cu Bradul Normandian Tăiat nu mai ai nevoie neapărat să mergi la munte, vine muntele la tine, prin tot ce are acesta mai frumos.   Și într-adevăr, ce poate fi mai frumos decât să ai în apropiere un brad, care să își ofere mireasma sa de munte, frumusețea și splendoarea în chiar spațiul unde locuiești sau muncești? Simbolistica sa nu este întâmplătoare și de aceea prezența unui brad duce la relaxare, încântare, dar și putere de muncă și de concentrare.

Bradul Normandian Tăiat este mai mult decât un simbol al sărbătorilor de iarnă, este o aducere în interior a frumuseții sălbatice și impresionante a muntelui. Cei care îl vor vedea, îl vor admira și vor rămâne cu o amintire plăcută despre felul cum te-ai pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Acest brad este creat anume pentru a aduce bucurie și pentru a împlini nevoia de frumos conținută în simbolurile sărbătorilor de iarnă, fiind un simbol al fidelității, statorniciei, prieteniei și durabilității. În acest sens a și fost folosit bradul din cele mai vechi timpuri și până astăzi.

Cum să îl întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură. Aerisește camera bine o dată pe zi și pulverizează-l cu apă la temperatura camerei.

 

 

2 recenzii pentru Brad Normandian Tăiat 1.25 – 1.50m

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Grigore

    Foarte frumosi brazi!! Recomand

  2. Evaluat la 5 stele din 5

    Laurentiu Castor

    Foarte des, a rezistat aproapae trei sapatamani fara probleme

Adaugă un comentariu
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.