Brad Normandian Tăiat 1.50 – 1.75m

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2 evaluări ale clienților
(2 recenzii clienți)

279.00 lei

livrare gratuita in romania

Culoarea specifica verde inchis intens, coroana deasa si rezistenta indelungata dupa taiere fac din el Pomul de Craciun ideal.

Product Description

Brad Normandian Tăiat 1.50 – 1.75m – calitate GOLD

*Perioada de crestere in plantatie – 9 ani

Dacă ai un spațiu preferat în care îți dorești bradul cel mai frumos, dar cel de anul trecut a fost prea mare și a trebuit să-l tai, este cea mai buna alegere. Un brad minunat, ideal în spații cu personalitate, acasă sau la birouri.

Sfatul nostru: Împodobește-l cât mai repede după ce ți-l livrăm gratuit!!!

Bradul Normandian este originar din zona Munților Caucaz, fiind cel mai apreciat soi de pomi pentru Crăciun și cel mai răspândit în plantațiile din Europa. Culoarea specifică verde închis intens, coroana deasă și rezistentă îndelungată după tăiere fac din el Pomul de Crăciun ideal.

Este impresionant și redă atmosfera munților înalți, atât de plăcută pe perioada iernii. Cu Bradul Normandian Tăiat nu mai ai nevoie neapărat să mergi la munte, vine muntele la tine, prin tot ce are acesta mai frumos.

Împodobeste-ți locuința sau încăperile pe care le administrezi cu podoaba cea mai de preț a muntelui și nu vei regreta! Bradul Normandian Tăiat este mai mult decât un simbol al sărbătorilor de iarnă, este o aducere aproape a frumuseții sălbatice și impresionante a muntelui. Familia sau clienții care îl vor vedea, îl vor admira și vor rămâne cu o amintire plăcută despre felul cum te-ai pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Pozele făcute în preajma Bradului Normandian Tăiat vor rămâne ca amintire de neuitat pentru mulți ani, imortalizând clipele frumoase petrecute în preajma și sub ocrotirea sa. Acest brad este creat anume pentru a aduce bucurie și pentru a împlini nevoia de frumos conținută în simbolurile sărbătorilor de iarnă, fiind un simbol al fidelității, statorniciei, prieteniei și durabilității.

Cum să îl întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură. Aerisește camera bine o dată pe zi și pulverizează-l cu apă la temperatura camerei.

 

2 recenzii pentru Brad Normandian Tăiat 1.50 – 1.75m

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Dorina

  Mi s-a parut piperat la inceput, dar dupa ce a ajuns extrem de bogat, frumos ambalat pentru a nu fi detriorat, mi-am dat seama ca am facut o alegere perfecta..

 2. Evaluat la 5 stele din 5

  Elena Moicea

  Daca nu aduceti brazi mai repede ma supar si nu mai iau de la voi. Glumesc dar nu mai am rabdare. Iar ala pe care mi l-ati trimis anul trecut a fost atat de frumos, ca de-abia astept sa am din nou brad de craciun! Sa vina braziiiiiiiiiiii!

 3. Magazinul de Brazi

  Buna ziua,
  Brazii vor fi livrati incepand cu data de 3 Decembrie 2016.
  Puteti pune precomenzi in luna Noiembrie 2016 si veti beneficia de 10% REDUCERE la orice Brad de Craciun
  Multumim si va dorim o zi buna.

Adaugă un comentariu
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.