Brad Normandian Tăiat 1.75 – 2.00m

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 3 evaluări ale clienților
(3 recenzii clienți)

369.00 lei

livrare gratuita in romania

Culoarea specifica verde inchis intens, coroana deasa si rezistenta indelungata dupa taiere fac din el Pomul de Craciun ideal.

Product Description

Brad Normandian Tăiat 1.75 – 2.00m – calitate GOLD

*Perioada de crestere in plantatie – 10 ani

Excelent pentru apartament, dar și pentru birouri, s-a dovedit de-a lungul timpului cea mai populară alegere pentru un brad de Crăciun. Dimensiunile ideale, mirosul deosebit,împodobit minunat, alături de cadourile pentru cei dragi, îți vor aduce aminte de bucuria Crăciunului ca la bunica odată.

Bradul Normandian este originar din zona Munților Caucaz, fiind cel mai apreciat soi de pomi pentru Crăciun și cel mai răspândit în plantațiile din Europa. Culoarea specifică verde închis intens, coroana deasă și rezistentă îndelungată după tăiere fac din el Pomul de Crăciun ideal.

Dacă vrei ca toți clienții să se întoarcă la tine pentru bradul tău frumos, este alegerea ideală. Este impresionant și maiestuos și redă atmosfera munților înalți, atât de plăcută pe perioada iernii.  Cu Bradul Normandian Tăiat nu mai ai nevoie neapărat să mergi la munte, vine muntele la tine, prin tot ce are acesta mai frumos.

Împodobeste-ți locuința sau încăperile pe care le administrezi cu podoaba cea mai de preț a muntelui și nu vei regreta! Bradul Normandian Tăiat este mai mult decât un simbol al sărbătorilor de iarnă, este o aducere aproape a frumuseții sălbatice și impresionante a muntelui. Familia sau clienții care îl vor vedea, îl vor admira și vor rămâne cu o amintire plăcută despre felul cum te-ai pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Pozele făcute în preajma Bradului Normandian Tăiat vor rămâne ca amintire de neuitat pentru mulți ani, imortalizând clipele frumoase petrecute în preajma și sub ocrotirea sa. Acest brad este creat anume pentru a aduce bucurie și pentru a împlini nevoia de frumos conținută în simbolurile sărbătorilor de iarnă, fiind un simbol al fidelității, statorniciei, prieteniei și durabilității.

Cum să îl întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură. Aerisește camera bine o dată pe zi și pulverizează-l cu apă la temperatura camerei.

Sfatul nostru: Împodobește-l cât mai repede după ce ți-l livrăm gratuit!!!

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group Romania.

3 recenzii pentru Brad Normandian Tăiat 1.75 – 2.00m

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Grosu Cornel

  Cel mai frumos brad de Craciun pe care l-am avut vreodata. Ca un minus curierul a intarziat o ora fata de cum anuntase, dar intr-adevar era o perioada foarte aglomerata. Recomand Magazinul de brazi.

 2. Magazinul de Brazi

  Buna ziua,
  Brazii vor fi livrati incepand cu data de 3 Decembrie 2016.
  Puteti pune precomenzi in luna Noiembrie 2016 si veti beneficia de 10% REDUCERE la orice Brad de Craciun
  Multumim si va dorim o zi buna.

 3. Evaluat la 5 stele din 5

  Valeria

  Si eu am luaat anul trecut tot de-asta si am fost super incantata de el. Sper sa aduceti si anul asta. De-abia astept!

 4. Evaluat la 5 stele din 5

  Andreea Vlaicu

  Anul trecut cand am luat acest brad pentru pizzeria pe care o avem mi-a fost teama sa nu se strice din cauza caldurii. L-am pus insa in sala de servire, intr-o zona spre usa de la intrare, l-am pulverizat zilnic cu apa asa cum m-ati sfatuit si a rezistat nesperat de bine. Asa ca si anul asta o sa luam. Vrem sa facem o traditie din bradul de Craciun – am fost singurii din oras care au bagat un brad in pizzerie.

Adaugă un comentariu

Ați putea dori, de asemenea…

logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.