Brad Normandian Tăiat 10.00 – 11.00m

17,999.00 lei

livrare gratuita in romania

Culoarea specifica verde inchis intens, coroana deasa si rezistenta indelungata dupa taiere fac din el Pomul de Craciun ideal.

Stoc epuizat

Cod Produs: NT1000 Categorii: , , ,

Product Description

Brad Normandian Tăiat 10.00 – 11.00m – calitate GOLD

*Perioada de crestere in plantatie – 28 ani

Bradul Normandian este originar din zona Munților Caucaz, fiind cel mai apreciat soi de pomi pentru Crăciun și cel mai răspândit în plantațiile din Europa. Culoarea specifică verde închis intens, coroana deasă și rezistentă îndelungată după tăiere fac din el Pomul de Crăciun ideal.

Potrivit pentru expunere în exterior, acest brad de Crăciun va atrage atenția tuturor trecătorilor, răspândind sentimentul de sărbătoare și voie bună.

Este impresionant și maiestuos și redă atmosfera munților înalți, atât de placută pe perioada iernii. Cu Bradul Normandian Tăiat nu mai ai nevoie neapărat să mergi la munte, vine muntele la tine, prin tot ce are acesta mai frumos. Cu un asemenea brad măreț, orice spațiu exterior devine un punct de atracție, mai ales dacă îl vei și împodobi cu globurile puse la dispoziție de Silva Group Romania în vederea creării unei atmosfere depline de sărbătoare.

Bradul Normandian Tăiat este mai mult decât un simbol al sărbătorilor de iarnă, este o aducere aproape a frumuseții sălbatice și impresionante a muntelui. Familia sau clienții care îl vor vedea, îl vor admira și vor rămâne cu o amintire plăcută despre felul cum te-ai pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Pozele făcute în preajma Bradului Normandian Tăiat vor rămâne ca amintire de neuitat pentru mulți ani, imortalizând clipele frumoase petrecute în preajma și sub ocrotirea sa. Acest brad este creat anume pentru a aduce bucurie și pentru a împlini nevoia de frumos conținută în simbolurile sărbătorilor de iarnă. Statura sa impresionantă va atrage privirile și va rămâne mult timp în memoria celor care îl vor vedea.

Cum să îl întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură sau foc deschis. Se recomandă manevrarea cu atenție, utilizarea unui suport adecvat ca mărime și ancorarea bradului după fixare.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group Romania.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brad Normandian Tăiat 10.00 – 11.00m”
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.