Brad Normandian Tăiat 2.25 – 2.50m

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

499.00 lei

livrare gratuita in romania

Culoarea specifica verde inchis intens, coroana deasa si rezistenta indelungata dupa taiere fac din el Pomul de Craciun ideal.

Cod Produs: NT225 Categorii: , , , ,

Product Description

Brad Normandian Tăiat 2.25 – 2.50m – calitate GOLD

*Perioada de crestere in plantatie – 13 ani

Bradul Normandian este originar din zona Munților Caucaz, fiind cel mai apreciat soi de pomi pentru Crăciun și cel mai răspândit în plantațiile din Europa. Culoarea specifică verde închis intens, coroana deasă și rezistentă îndelungată după tăiere fac din el Pomul de Crăciun ideal.

Un brad recomandat pentru apartamente, casă, cafenele, dar și pentru spații comerciale, restaurante,cazinouri, săli de conferințe. Dacă vrei ca toți clienții să se întoarcă la tine pentru bradul tău frumos, este alegerea ideală. Este impresionant și maiestuos și redă atmosfera munților înalți, atât de plăcută pe perioada iernii. Cu Bradul Normandian Tăiat nu mai ai nevoie neapărat să mergi la munte, vine muntele la tine, prin tot ce are acesta mai frumos.

Împodobeste-ți locuința sau încăperile pe care le administrezi cu podoaba cea mai de preț a muntelui și nu vei regreta! Bradul Normandian Tăiat este mai mult decât un simbol al sărbătorilor de iarnă, este o aducere aproape a frumuseții sălbatice și impresionante a muntelui. Familia sau clienții care îl vor vedea, îl vor admira și vor rămâne cu o amintire plăcută despre felul cum te-ai pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Pozele făcute în preajma Bradului Normandian Tăiat vor rămâne ca amintire de neuitat pentru mulți ani, imortalizând clipele frumoase petrecute în preajma și sub ocrotirea sa. Acest brad este creat anume pentru a aduce bucurie și pentru a împlini nevoia de frumos conținută în simbolurile sărbătorilor de iarnă, fiind un simbol al fidelității, statorniciei, prieteniei și durabilității.

Cum să îl întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură. Aerisește camera bine o dată pe zi și pulverizează-l cu apă la temperatura camerei.

Notă: Poza reprezintă produsul real comercializat. Fotografia a fost făcută în depozitul Magazinului de Brazi.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group Romania.

 

1 recenzie pentru Brad Normandian Tăiat 2.25 – 2.50m

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Stanescu Cristina

  Sunt o clienta a dumneavoastra mai veche. V-am multumit si anul trecut, cand mi-ati adus bradul, o mai fac si acum – a fost superb! Sper ca si anul asta sa primesc un brad la fel de frumos. Aproape ca imi vine sa fac comandade acum, ca sa fiu sigura ca nu raman fara. 🙂
  De-abia astept sa aduceti brazi sper ca veti avea pana la 1 decembrie.

 2. Magazinul de Brazi

  Buna ziua,
  Brazii vor fi livrati incepand cu data de 3 Decembrie 2016.
  Puteti pune precomenzi in luna Noiembrie 2016 si veti beneficia de 10% REDUCERE la orice Brad de Craciun
  Multumim si va dorim o zi buna.

Adaugă un comentariu
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.