Brad Normandian Tăiat 2.50 – 3.00m

649.00 lei

livrare gratuita in romania

Culoarea specifica verde inchis intens, coroana deasa si rezistenta indelungata dupa taiere fac din el Pomul de Craciun ideal.

Stoc epuizat

Cod Produs: NT250 Categorii: , , , ,

Product Description

Brad Normandian Tăiat 2.50 – 3.00m – calitate GOLD

*Perioada de crestere in plantatie – 14 ani

Ai un spațiu generos și doresti să-l transformi într-un loc de Sărbătoare? Îți dorești să creezi evenimente în care să împarți cadouri copiilor, să le oferi un Crăciun de neuitat sau doar dorești să ai un brad de Crăciun minunat. Este alegerea ideală.

Potrivit pentru restaurante, lobby-urile hotelurilor, cazinouri, săli de conferință sau de recepție, acest brad de Crăciun completează atmosfera de sărbătoare a sfârșitului de an.

Sfatul nostru: Împodobește-l cât mai repede după ce ți-l livrăm gratuit!!!

Bradul Normandian este originar din zona Munților Caucaz, fiind cel mai apreciat soi de pomi pentru Crăciun și cel mai răspândit în plantațiile din Europa. Culoarea specifică verde închis intens, coroana deasă și rezistentă îndelungată după tăiere fac din el Pomul de Crăciun ideal.

Dacă vrei ca toți clienții să se întoarcă la tine pentru bradul tău frumos, este alegerea ideală. Este impresionant și maiestuos și redă atmosfera munților înalți, atât de plăcută pe perioada iernii.  Cu Bradul Normandian Tăiat nu mai ai nevoie neapărat să mergi la munte, vine muntele la tine, prin tot ce are acesta mai frumos.  Împodobește-ți spațiul cu podoaba cea mai de preț a muntelui și nu vei regreta! Bradul Normandian Tăiat este mai mult decât un simbol al sărbătorilor de iarnă, este o aducere aproape a frumuseții sălbatice și impresionante a muntelui. Familia sau clienții care îl vor vedea, îl vor admira și vor rămâne cu o amintire plăcută despre felul cum te-ai pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Pozele făcute în preajma Bradului Normandian Tăiat vor rămâne ca amintire de neuitat pentru mulți ani, imortalizând clipele frumoase petrecute în preajma și sub ocrotirea sa. Acest brad este creat anume pentru a aduce bucurie și pentru a împlini nevoia de frumos conținută în simbolurile sărbătorilor de iarnă.

Cum îl întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură sau foc deschis. Încăperea se aerisește bine o dată pe zi. Pulverizați zilnic ramurile cu apă la temperatura camerei. Pentru mai multă stabilitate, se recomandă ancorarea pomului după fixarea în suport.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brad Normandian Tăiat 2.50 – 3.00m”
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.