Brad Normandian Tăiat 3.00 – 3.50m

849.00 lei

livrare gratuita in romania

Sfatul nostru pentru brad normandian: Impodobeste-l cat mai repede dupa ce ti-l livram gratuit!!!

Product Description

Brad Normandian Tăiat 3.00 – 3.50m – calitate GOLD

*Perioada de crestere in plantatie – 16 ani

Recomandat atât pentru interior, cât şi pentru exterior, în spaţii generoase sau în faţa instituţiilor publice, Bradul Normandian Taiat este un brad cu personalitate care va atrage privirile si admiraţia tuturor. Toţi ochii se aţintesc, în perioada sărbătorilor de iarnă, spre bradul care tronează în mijlocul casei sau al încăperii de orice fel ar fi ea. Preţuieşte-ţi clienţii şi casa şi impodobeşte-ţi spaţiul cu Bradul Normandian Tăiat. Complimentele din partea celor care il vor vedea sunt garantate! După ce vei face o dată experienţa de neuitat a impodobirii casei sau spaţiului afacerii tale cu Bradul Normandian Tăiat, nu vei mai dori să iţi mai sărbătoreşti Crăciunul şi Anul Nou cu altceva! Mai mult, iţi vei dori ca sărbătorile de iarna să nu ia sfârşit niciodata pentru ca să rămâi mereu cu priveliştea deosebita şi impresionanta a Bradului Normandian Taiat.

Sfatul nostru: Impodobeşte-l cât mai repede după ce ţi-l livrăm gratuit!!!

Bradul Normandian este originar din zona Munţilor Caucaz, fiind cel mai apreciat soi de pomi pentru Crăciun şi cel mai raspandit în plantaţiile din Europa. Culoarea specifică verde închis intens, coroana deasă şi rezistentă îndelungată după tăiere fac din el Pomul de Crăciun ideal.

Potrivit pentru restaurante, lobby-urile hotelurilor, cazinouri, săli de conferintă sau de recepţie, acest brad de Crăciun completează atmosfera de sărbatoare a sfârsitului de an.

Cum îl întreţii: Nu îl amplasa langă surse directe de căldură sau foc deschis. Încăperea se aeriseşte bine o dată pe zi. Pulverizează zilnic ramurile cu apă la temperatura camerei. Pentru mai multă stabilitate, se recomandă ancorarea pomului după fixarea în suport. Nu uita să îl împodobeşti cu ornamentele noastre pe care le gaseşti în acest magazin şi care au fost concepute special pentru o bucurie deplină a sarbatorilor de iarnă.

Aceste produse va sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group România.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brad Normandian Tăiat 3.00 – 3.50m”
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.