Brad Normandian Tăiat 4.00 – 4.50m

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

1,499.00 lei

livrare gratuita in romania

Culoarea specifica verde inchis intens, coroana deasa si rezistenta indelungata dupa taiere fac din el Pomul de Craciun ideal.

Stoc epuizat

Cod Produs: NT400 Categorii: , , , ,

Product Description

Brad Normandian Tăiat 4.00 – 4.50m – calitate GOLD

*Perioada de crestere in plantatie – 18 ani

Bradul Normandian este originar din zona Munților Caucaz, fiind cel mai apreciat soi de pomi pentru Crăciun și cel mai răspândit în plantațiile din Europa. Culoarea specifică verde închis intens, coroana deasă și rezistentă îndelungată după tăiere fac din el Pomul de Crăciun ideal.

Potrivit pentru expunere în exterior, acest brad de Crăciun va atrage atenția tuturor trecătorilor, raspândind sentimentul de sărbătoare și voie bună.

Este impresionant și maiestuos și redă atmosfera munților înalți, atât de plăcută pe perioada iernii. Cu Bradul Normandian Tăiat nu mai ai nevoie neapărat să mergi la munte, vine muntele la tine, prin tot ce are acesta mai frumos.

Bradul Normandian Tăiat este mai mult decât un simbol al sărbătorilor de iarnă, este o aducere aproape a frumuseții sălbatice și impresionante a muntelui. Familia sau clienții care îl vor vedea, îl vor admira și vor rămâne cu o amintire plăcută despre felul cum te-ai pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Brad Normandian Tăiat 4.00 – 4.50m .Acest brad este creat anume pentru a aduce bucurie și pentru a împlini nevoia de frumos conținută în simbolurile sărbătorilor de iarnă. Statura sa impresionantă va atrage privirile și va rămâne mult timp în memoria celor care îl vor vedea.

Cum să îl întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură sau foc deschis. Se recomandă manevrarea cu atenție, utilizarea unui suport adecvat ca mărime și ancorarea bradului după fixare.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group Romania.

 

1 recenzie pentru Brad Normandian Tăiat 4.00 – 4.50m

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Mia Ene

  La dumneavoastra gasesc suporti pentru brazi asa mari? Ca anul asta vrem sa impodobim pomul de Craciun in curte la socrii mei, sa bucuram toti vecinii. 🙂 Fiindca anul trecut le-am trimis un brad de la dv. si au fost foarte multumiti de cum arata, am vrea ca si anul asta sa luam tot de la Silva Grup

 2. Magazinul de Brazi

  Buna ziua,
  avem suporti de brazi pentru orice dimensiune.
  Va rugam sa accesati link-ul de mai jos si sa selectati la „Marime Brad” marimea bradului pentru actualizarea pretului la suport.
  http://magazinuldebrazi.ro/produs/suport-brad-fier-forjat/
  Multumim

Adaugă un comentariu
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.