Brad Normandian Tăiat 9.00 – 10.00m

14,999.00 lei

livrare gratuita in romania

Potrivit pentru expunere în exterior, acest brad de Crăciun va atrage atenția tuturor trecătorilor, răspândind sentimentul de sărbatoare și voie bună

Stoc epuizat

Cod Produs: NT900 Categorii: , , , ,

Product Description

Brad Normandian Tăiat 9.00 – 10.00m – calitate GOLD

*Perioada de crestere in plantatie – 26 ani

Un brad recomandat pentru mall-uri și clădiri de birouri sau pentru spații deschise, piețe publice, parcuri. Dacă vrei ca toți clienții să se întoarcă la tine pentru bradul tău frumos, este alegerea ideală. Este impresionant si maiestuos și redă atmosfera munților înalți, atăt de plăcută pe perioada iernii. Cu Bradul Normandian Tăiat nu mai ai nevoie neapărat sa mergi la munte, vine muntele la tine, prin tot ce are acesta mai frumos. Brad Normandian Tăiat 9.00 – 10.00m Bradul Normandian Tăiat este mai mult decât un simbol al sărbatorilor de iarnă, este o aducere în interior a frumuseții sălbatice și impresionante a muntelui. Clienții care îl vor vedea, îl vor admira și vor rămâne cu o amintire plăcută despre felul cum te-ai pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Pozele făcute în preajma Bradului Normandian Tăiat vor rămane ca amintire de neuitat pentru mulți ani, imortalizând clipele frumoase petrecute în preajma și sub ocrotirea sa. Acest brad este creat anume pentru a aduce bucurie și pentru a împlini nevoia de frumos conținută în simbolurile sărbatorilor de iarnă.

Bradul Normandian este originar din zona Munților Caucaz fiind cel mai apreciat soi de pomi pentru Crăciun și cel mai răspândit în plantațiile din Europa. Culoarea specifică, verde închis intens, coroana deasă și rezistentă îndelungată după tăiere fac din el Pomul de Crăciun ideal.

Potrivit pentru expunere în exterior, acest brad de Crăciun va atrage atenția tuturor trecătorilor, răspândind sentimentul de sărbătoare și voie bună.

Cum îl intreții: Nu îl amplasa lânga surse directe de căldura sau foc deschis. Se recomandă manevrarea cu atenție, utilizarea unui suport adecvat ca mărime și ancorarea bradului dupa fixare.

Nota: Poza reprezintă produsul real comercializat de către Magazinul de Brazi special pentru Sun Plaza (2010)

Aceste produse va sunt aduse cu drag in casele voastre de Silva Group Romania.

silva group romania

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brad Normandian Tăiat 9.00 – 10.00m”
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.