Brad Normandian Q2 Tăiat 1.75 – 2.00m

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

279.00 lei

livrare gratuita in romania

Aerisește bine camera o dată pe zi și pulverizează-l cu apa la temperatura camerei.

Cod Produs: NT175SL01 Categorii: , , , ,

Product Description

Brad Normandian Tăiat 1.75 – 2.00m – calitate SILVER

*Perioada de crestere in plantatie – 10 ani

Un brad recomandat pentru apartamente , casă, cafenele, dar și pentru spații comerciale, restaurante,cazinouri, săli de conferințe. Dacă vrei ca toți clienții să se întoarcă la tine pentru bradul tău frumos, este alegerea ideală. Este impresionant și maiestuos și redă atmosfera munților înalți, atât de plăcută pe perioada iernii.

Cu Bradul Normandian Tăiat nu mai ai nevoie neapărat să mergi la munte, vine muntele la tine, prin tot ce are acesta mai frumos. Împodobește-ți locuința sau incăperile pe care le administrezi cu podoaba cea mai de preț a muntelui și nu vei regreta! Bradul Normandian Tăiat este mai mult decât un simbol al sărbătorilor de iarnă, este o aducere în interior a frumuseții sălbatice și impresionante a muntelui. Familia sau clienții care il vor vedea, il vor admira și vor rămane cu o amintire plăcută despre felul cum te-ai pregătit pentru sărbatorile de iarnă.

Pozele făcute in preajma Bradului Normandian Tăiat vor rămane ca amintire de neuitat pentru mulți ani, imortalizănd clipele frumoase petrecute În preajma și sub ocrotirea sa.

Acest brad este creat anume pentru a aduce bucurie și pentru a împlini nevoia de frumos conținută în simbolurile sărbătorilor de iarnă.

Bradul Normandian este originar din zona Munților Caucaz fiind cel mai apreciat soi de pom pentru Craciun și cel mai răspandit în plantațiile din Europa. Culoarea specifică, verde închis intens, coroana deasă și rezistentă îndelungată după tăiere fac din el Pomul de Crăciun ideal.

Cum sa il intrețin: Nu îl amplasa lângă surse directe de caldură. Aerisește bine camera o dată pe zi și pulverizează-l cu apa la temperatura camerei.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag in casele voastre de Silva Group Romania.

*Q2 – categoria B

1 recenzie pentru Brad Normandian Q2 Tăiat 1.75 – 2.00m

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Lili

    Anul trecut am luat un brad din asta cu suport cadou pe care l-am facut la randul meu cadou vecinilor mei in varsta. Asa ca sper sa averti si anul asta brazi cu suport, ca nu mai am. Dar mai ales bradul sa fie la fel de frumos.

Adaugă un comentariu
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.