Brad Argintiu cu Rădăcină Fastigiata 1.50 – 1.75m

999.00 lei

Livrare GRATUITA in Romania

Este recunoscut in intreaga lume pentru culoarea deosebita tip albastru-otel la extremitatile ramurilor, dispunerea ramurilor in sus, dar si pentru forma piramidala foarte simetrica.

Cod Produs: PGFG150 Categorie:

Product Description

Brad Argintiu cu Rădăcină Fastigiata 1.50 – 1.75m

Acest brad provine din regiunea Colorado, SUA şi a fost introdus pe piaţă,ca şi Fat Albert, de catre Pepinierele Iseli.

Este recunoscut în întreaga lume pentru culoarea deosebită tip albastru-oţel la extremităţile ramurilor, dispunerea ramurilor în sus, dar şi pentru forma piramidală foarte simetrică.

Îmbogățește-ți sărbătorile de iarnă cu Bradul Argintiu pentru a avea trăiri de neuitat. Coloritul său unic, de unde îi vine și denumirea, reprezintă o podoabă greu de egalat și va rămâne în amintirea tuturor celor care vor avea ocazia să-l privească și să petreacă timp lângă el. Bradul Argintiu este îmbrăcat în culorile zăpezii fără să aibă nevoie de zăpadă, reflexia luminii crescând senzația de argintiu pe care o creează. De asemenea, mireasma sa este foarte puternică și atrăgătoare, iar parfumul său înnobilează atmosfera și o aureolează cu un nimb autentic de sărbătoare.

Alege Bradul Argintiu pentru o imagine originală și specială a trecerii dintre ani și pentru a aduce aproape de tine darul minunat al munților îndepărtați și semeți. Bradul Argintiu exact aceasta și este: o întruchipare în mic a piscurilor înzăpezite, cu toată splendoarea și măreția lor. Un motiv bine întemeiat așadar pentru ca dumneavoastră să alegeți Bradul Argintiu  din oferta Silva Group România! După ce veți trăi sărbătorile alături de Bradul Argintiu, nu vă veți mai putea despărți de farmecul său unic și veți reveni mereu să vă împodobiți iarna cu el pentru că nu veți mai scăpa de vraja lui.

Creşte în medie 15-20cm / an.

Este recomandat atât pentru zonele muntoase cât şi pentru cele poluate de la oraş.
Rezistă foarte bine la secetă şi îşi păstrează culoarea.

Nu este pretenţios la tipul de sol şi este foarte rezistent la boli şi insecte.

Poate fi folosit foarte bine în grădinile mici-medii, iar forma columnară îi conferă iarna, după înzăpezire, o formă cu adevărat impresionantă.

Acest brad nu se pretează păstrării în spaţii închise.

IMPORTANT! Acest brad a fost transplantat de 3 ori de-a lungul existenţei sale. Acest proces asigură o rată foarte bună de prindere în caz de replantare.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group România.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brad Argintiu cu Rădăcină Fastigiata 1.50 – 1.75m”
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.