Brad Argintiu cu Radacina Fastigiata 1.75 – 2.00m

999.00 lei

Livrare GRATUITA in Romania

Este recunoscut in intreaga lume pentru culoarea deosebita tip albastru-otel la extremitatile ramurilor, dispunerea ramurilor in sus, dar si pentru forma piramidala foarte simetrica.

Cod Produs: PGFG175 Categorie:

Product Description

Brad Argintiu cu Radacina Fastigiata 1.75 – 2.00m

Acest brad provinde din regiunea Colorado, SUA si a fost introdus pe piata, ca si Fat Albert, de catre Pepinierele Iseli.

Este recunoscut in intreaga lume pentru culoarea deosebita tip albastru-otel la extremitatile ramurilor, dispunerea ramurilor in sus, dar si pentru forma piramidala foarte simetrica.

Îmbogățește-ți sărbătorile de iarnă cu Bradul Argintiu pentru a avea trăiri de neuitat. Coloritul său unic, de unde îi vine și denumirea, reprezintă o podoabă greu de egalat și va rămâne în amintirea tuturor celor care vor avea ocazia să-l privească și să petreacă timp lângă el. Bradul Argintiu este îmbrăcat în culorile zăpezii fără să aibă nevoie de zăpadă, reflexia luminii crescând senzația de argintiu pe care o creează. De asemenea, mireasma sa este foarte puternică și atrăgătoare, iar parfumul său înnobilează atmosfera și o aureolează cu un nimb autentic de sărbătoare.

Alege Bradul Argintiu pentru o imagine originală și specială a trecerii dintre ani și pentru a aduce aproape de tine darul minunat al munților îndepărtați și semeți. Bradul Argintiu exact aceasta și este: o întruchipare în mic a piscurilor înzăpezite, cu toată splendoarea și măreția lor. Un motiv bine întemeiat așadar pentru ca dumneavoastră să alegeți Bradul Argintiu din oferta Silva Group România! După ce veți trăi sărbătorile alături de Bradul Argintiu, nu vă veți mai putea despărți de farmecul său unic și veți reveni mereu să vă împodobiți iarna cu el pentru că nu veți mai scăpa de vraja lui.

Creste in medie 15-20cm / an.

Este recomandat atat pentru zonele muntoase cat si pentru cele poluate de la oras.
Rezista foarte bine la seceta si isi pastreaza culoarea.

Nu este pretentios la tipul de sol si este foarte rezistent la boli si insecte.

Poate fi folosit foarte bine in gradinile mici-medii, iar forma columnara ii confera iarna, dupa inzapezire, o forma cu adevarat impresionanta.

Acest brad nu se preteaza pastrarii in spatii inchise.

IMPORTANT! Acest brad a fost transplantat de 3 ori de-a lungul existentei sale. Acest proces asigura o rata foarte buna de prindere in caz de replantare.

Aceste produse va sunt aduse cu drag in casele voastre de Silva Group Romania.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brad Argintiu cu Radacina Fastigiata 1.75 – 2.00m”
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.