Brad Argintiu in Ghiveci 0.80 – 1.00m

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2 evaluări ale clienților
(2 recenzii clienți)

199.00 lei

livrare gratuita in romania

Culoarea brazilor argintii poate varia de la albastrui-verzui inchis pana la albastrui-gri deschis.

Cod Produs: PG80 Categorii: ,

Product Description

Brad Argintiu in Ghiveci 0.80 – 1.00m

Brad Argintiu cu rădăcină crescut în ghiveci până la vârsta de 6 ani.

Bradul Argintiu a fost întotdeauna o sursă de încântare și un semn de rafinament prin coloritul său special care amintește de zăpadă și de atmosfera specială de munte. Dimensiunea redusă nu îi poate lua din grandoare și frumusețe, el rămânând la fel de special la orice mărime.

Îmbogățește-ți sărbătorile de iarnă cu Bradul Argintiu pentru a avea trăiri de neuitat. Coloritul său unic, de unde îi vine și denumirea, reprezintă o podoabă greu de egalat și va rămâne în amintirea tuturor celor care vor avea ocazia să-l privească și să petreacă timp lângă el. Bradul Argintiu este îmbrăcat în culorile zăpezii fără să aibă nevoie de zăpadă, reflexia luminii crescând senzația de argintiu pe care o creează. De asemenea, mireasma sa este foarte puternică și atrăgătoare, iar parfumul său înnobilează atmosfera și o aureolează cu un nimb autentic de sărbătoare.

Alege Bradul Argintiu pentru o imagine originală și specială a trecerii dintre ani și pentru a aduce aproape de tine darul minunat al munților îndepărtați și semeți. Bradul Argintiu exact aceasta și este: o întruchipare în mic a piscurilor înzăpezite, cu toată splendoarea și măreția lor. Un motiv bine întemeiat așadar pentru ca dumneavoastră să alegeți Bradul Argintiu din oferta Silva Group România! După ce veți trăi sărbătorile alături de Bradul Argintiu, nu vă veți mai putea despărți de farmecul său unic și veți reveni mereu să vă împodobiți iarna cu el pentru că nu veți mai scăpa de vraja lui.

Cum să îl întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură. Udă-l zilnic cu 300-400ml apă. După Crăciun trebuie acomodat cu temperatura exterioară. Se plantează când temperatura depășește 3-4 grade C.

Notă: Poza a fost realizată în plantația partenerului Magazinului de Brazi. Culoarea brazilor argintii poate varia de la albăstrui-verzui închis până la albastrui-gri deschis.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group România.

2 recenzii pentru Brad Argintiu in Ghiveci 0.80 – 1.00m

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Andrei Grigore

    L-am cumparat in noiembrie si l-am plantat in primavara la tara.S-a adaptat perfect.

  2. Evaluat la 5 stele din 5

    ion

    E superb ! …. mai ales primavara si vara. l-am cumparat in primavara inainte sa infrunzeasca si toata vara am avut vecini invidiosi in tot satul :D. stie cineva cum pot sa pun fotografii ?

Adaugă un comentariu
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.