Brad Argintiu în Ghiveci 0.60 – 0.80m

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

179.00 lei

livrare gratuita in romania

Nu il amplasa langa surse directe de caldura. Uda-l zilnic cu 200-300ml apa. Dupa Craciun trebuie acomodat cu temperatura exterioara. Se planteaza cand temperatura depaseste 3-4 grade C.

Stoc epuizat

Cod Produs: PG60 Categorii: ,

Product Description

Brad Argintiu in Ghiveci 0.60 – 0.80m

Brad Argintiu cu rădăcină, crescut în ghiveci până la vârsta de 5 ani.

Dimensiunea redusă nu îi poate lua din grandoare și frumusețe, el rămânând la fel de special la orice mărime.

Îmbogățește-ți sărbătorile de iarnă cu Bradul Argintiu în ghiveci pentru a avea trăiri de neuitat. Coloritul său unic, de unde îi vine și denumirea, reprezintă o podoabă greu de egalat și va rămâne în amintirea tuturor celor care vor avea ocazia să-l privească și să petreacă timp lângă el. Bradul Argintiu este îmbrăcat în culorile zăpezii fără să aibă nevoie de zăpadă, reflexia luminii crescând senzația de argintiu pe care o creează. De asemenea, mireasma sa este foarte puternică și atrăgătoare, iar parfumul său înnobilează atmosfera și o aureolează cu un nimb autentic de sărbătoare.

Alege Bradul Argintiu pentru o imagine originală și specială a trecerii dintre ani și pentru a aduce aproape de tine darul minunat al munților îndepărtați și semeți. Bradul Argintiu exact aceasta și este: o întruchipare în mic a piscurilor înzăpezite, cu toată splendoarea și măreția lor. Un motiv bine întemeiat așadar pentru ca dumneavoastră să alegeți Bradul Argintiu în ghiveci  din oferta Silva Group România! După ce veți trăi sărbătorile alături de Bradul Argintiu, nu vă veți mai putea despărți de farmecul său unic și veți reveni mereu să vă împodobiți iarna cu el pentru că nu veți mai scăpa de vraja lui.

Cum să îl intreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură. Udă-l zilnic cu 300-400ml apă. După Crăciun trebuie acomodat cu temperatura exterioară. Se plantează când temperatura depășește 3-4 grade C.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group România.

1 recenzie pentru Brad Argintiu în Ghiveci 0.60 – 0.80m

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Anton

    Super bradut!!!!

Adaugă un comentariu
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.