Brad Argintiu în Ghiveci 1.00 – 1.25m

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2 evaluări ale clienților
(2 recenzii clienți)

249.00 lei

livrare gratuita in romania

Culoarea brazilor argintii poate varia de la albastrui-verzui inchis pana la albastrui-gri deschis.

Cod Produs: pg100 Categorii: ,

Product Description

Brad Argintiu în Ghiveci 1.00 – 1.25m

Brad Argintiu cu rădăcină crescut în ghiveci până la vârsta de 7 ani.

Bradul Argintiu a fost întotdeauna o sursă de încântare și un semn de rafinament prin coloritul său special care amintește de zăpadă și de atmosfera specială de munte. Dimensiunea redusă nu îi poate lua din grandoare și frumusețe, el rămânând la fel de special la orice mărime.

Îmbogățește-ți sărbătorile de iarnă cu Bradul Argintiu în Ghiveci pentru a avea trăiri de neuitat. Coloritul său unic, de unde îi vine și denumirea, reprezintă o podoabă greu de egalat și va rămâne în amintirea tuturor celor care vor avea ocazia să-l privească și să petreacă timp lângă el. Bradul Argintiu în Ghiveci este îmbrăcat în culorile zăpezii fără să aibă nevoie de zăpadă, reflexia luminii crescând senzația de argintiu pe care o creează. De asemenea, mireasma sa este foarte puternică și atrăgătoare, iar parfumul său înnobilează atmosfera și o aureolează cu un nimb autentic de sărbătoare.

Alege Bradul Argintiu în Ghiveci pentru o imagine originală și specială a trecerii dintre ani și pentru a aduce aproape de tine darul minunat al munților îndepărtați și semeți. Bradul Argintiu în Ghiveci exact aceasta și este: o întruchipare în mic a piscurilor înzăpezite, cu toată splendoarea și măreția lor. Un motiv bine întemeiat așadar pentru ca dumneavoastră să alegeți Bradul Argintiu în Ghiveci din oferta Silva Group România! După ce veți trăi sărbătorile alături de Bradul Argintiu în Ghiveci, nu vă veți mai putea despărți de farmecul său unic și veți reveni mereu să vă împodobiți iarna cu el pentru că nu veți mai scăpa de vraja lui.

Cum să îl întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură. Udă-l zilnic cu 300-400ml apă. După Crăciun trebuie acomodat cu temperatura exterioară. Se plantează când temperatura depășește 3-4 grade C.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group România.

2 recenzii pentru Brad Argintiu în Ghiveci 1.00 – 1.25m

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  Cornelia Iftimi

  Am fost reticenta la inceput, deoarece nu mai comandasem un brad cu radacina prin curier, dar a ajuns foarte bine si la timp. Imi place ca cei la ghiveci pot fi plantati in orice perioada a anului. Al meu s-a prins fara probleme.

 2. Evaluat la 5 stele din 5

  Vio

  As vrea sa stiu si eu, pot planta in aceasta perioada un astfel de brad? Acum o sa iau din nou un brad taiat pentru Anul nou, ca mi-a placut cel de anul trecut si sper sa fie la fel de frumos si anul asta, dar la un moment dat as vrea sa impodobesc pomul de Craciun in curte. Nu acum pe asta ca e prea mic, dar macar sa-l plantez si cand va mai creste sa-l folosesc pe polst de pom de Craciun. Deci, il pot planta daca il iau acum?

 3. Magazinul de Brazi

  Buna ziua,
  In mod normal operatiunea de plantare a bradului se face primavara, cand solul este bine dezghetat. Tinand cont de faptul ca vremea nu este geroasa iar solul nu este inghetat, puteti planta bradului din ghiveci in solul din gradina chiar si acum.
  Va asteptam cu drag!

Adaugă un comentariu
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.