Brad Argintiu in Ghiveci 1.25 – 1.50m

349.00 lei

livrare gratuita in romania

Brad Argintiu cu radacina in balot de pamant crescut in ghiveci pana la varsta de 8 ani.

Cod Produs: pg125 Categorii: ,

Product Description

Brad Argintiu in Ghiveci 1.25 – 1.50m

 

Brad Argintiu cu rădăcină crescut în ghiveci până la vârsta de 8 ani.

Bradul Argintiu a fost întotdeauna o sursă de încântare și un semn de rafinament prin coloritul său special care amintește de zăpadă și de atmosfera specială de munte. Dimensiunea redusă nu îi poate lua din grandoare și frumusețe, el rămânând la fel de special la orice mărime.

Îmbogățește-ți sărbătorile de iarnă cu Bradul Argintiu în Ghiveci pentru a avea trăiri de neuitat. Coloritul său unic, de unde îi vine și denumirea, reprezintă o podoabă greu de egalat și va rămâne în amintirea tuturor celor care vor avea ocazia să-l privească și să petreacă timp lângă el. Bradul Argintiu în Ghiveci este îmbrăcat în culorile zăpezii fără să aibă nevoie de zăpadă, reflexia luminii crescând senzația de argintiu pe care o creează. De asemenea, mireasma sa este foarte puternică și atrăgătoare, iar parfumul său înnobilează atmosfera și o aureolează cu un nimb autentic de sărbătoare.

Alege Bradul Argintiu în Ghiveci pentru o imagine originală și specială a trecerii dintre ani și pentru a aduce aproape de tine darul minunat al munților îndepărtați și semeți. Bradul Argintiu în Ghiveci exact aceasta și este: o întruchipare în mic a piscurilor înzăpezite, cu toată splendoarea și măreția lor. Un motiv bine întemeiat așadar pentru ca dumneavoastră să alegeți Bradul Argintiu în Ghiveci din oferta Silva Group România! După ce veți trăi sărbătorile alături de Bradul Argintiu în Ghiveci, nu vă veți mai putea despărți de farmecul său unic și veți reveni mereu să vă împodobiți iarna cu el pentru că nu veți mai scăpa de vraja lui.

Cum să îl întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură. Udă-l zilnic cu 300-400ml apă. După Crăciun trebuie acomodat cu temperatura exterioară. Se plantează când temperatura depășește 3-4 grade C.

Nota: Poza a fost realizată în plantația partenerului Magazinului de Brazi. Culoarea brazilor argintii poate varia de la albăstrui-verzui închis până la albastrui-gri deschis. Fotografia a fost făcută în perioada Aprilie – Mai, perioada de maxim de culoare și înflorire, pentru a arăta potențialilor clienți cum ar putea arăta bradul lor la un moment dat.

Aceste produse vă sunt aduse cu drag în casele voastre de Silva Group România.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Brad Argintiu in Ghiveci 1.25 – 1.50m”
logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.