Nici o casă fără brad în această iarnă!

promotie-brazi-de-craciun1

Odată cu începutul iernii, lumea brazilor își relevă frumusețea și simbolistica, fiind cel mai dorit ornament al Sărbătorilor de Iarnă. Cu mic, cu mare, toată lumea își dorește să petreacă luna decembrie în preajma mirosului reavăn și verde de brad și să trăiască astfel așteptarea cadourilor și a urărilor.

Silva Group România vine în întâmpinarea acestei așteptări și dorințe și cei mai frumoși brazi la cele mai accesibile prețuri, în așa fel încât oricine să se poată bucura de iarnă și de sărbătorile care ne așteaptă. Brazii oferiți de Silva Group România vor aduce bucurie în casele românilor și le vor lumina sărbătorile, iar aceasta este cea mai mare bucurie pe care o poate avea cineva, să aducă brazii în casele și în sufletele oamenilor.

Căutați oferta noastră de brazi și nu veți pleca cu mâna goală, pentru că vă punem la dispoziție simbolul Sărbătorilor de Iarnă în toate formulele dorite, la orice dimensiune vă doriți și la prețuri imbatabile. Oricine poate avea acum un brad acasă sau la locul de muncă profitând de reducerile Silva Group România al cărui slogan este, în această iarnă: Nicio casă fără brad!

Lasă un răspuns

logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.