Prima Pagină

Despre Noi – Magazinul de Brazi

Silva Group România a luat fiinţă în anul 2007, ca urmare a cererii tot mai mari de pomi de Crăciun de bună calitate şi a incapacităţii jucătorilor de pe piaţă în a satisface această cerere la un preţ decent şi în condiţii civilizate.

Bazându-ne pe experienţa de peste 30 de ani în producerea şi creşterea pomilor de Crăciun şi a arbuştilor ornamentali a partenerilor noştri, am reuşit ca într-un timp relativ scurt de la înfiinţare să dobândim notorietatea şi recunoaşterea ca fiind  un partener puternic pe plan naţional.

Tocmai pentru a înlesni cumpăratorului final accesul la un pom de Crăciun de calitate, la preţul corect, începând cu anul 2009, am lansat o platforma online destinată comercializării pomilor și accesoriilor de Crăciun.

Magazinuldebrazi.ro – este mai mult decât un magazin online cu pomi de Crăciun, este un susținător al împodobirii pomilor de Crăciun naturali, crescuți exclusiv în acest scop în pepiniere din Europa în defavoarea celor artificiali. Aveți la dispoziție o gamă variată de pomi de Crăciun, tăiați sau cu rădăcină, precum și accesorii corespunzătoare.

Silva Group Romania militează pentru stoparea tăierilor ilegale  din pădurile publice, încurajând clienţii să aleagă doar pomi de Crăciun plantaţi şi cultivaţi special pentru această destinaţie.

divider

Împarte bucurie!

Magazinul De Brazi vă invită să donați un brad de Crăciun unei case de copii, unui cămin de bătrâni sau unui alt centru de protecție socială și reduce prețurile cu 50% pentru brazii achiziționați în scop caritabil. De asemenea, asigură livrarea gratuit la locațiile indicate de donatori.

Comenzile pot fi transmise atât online, cât și telefonic, iar plata se va efectua cu cardul sau cu ordin de plata.

Lista centrelor de asistență socială către care se pot efectua donații este disponibilă în cadrul acestei secțiuni.

Citește în continuare!

 

logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.