Profit Tree

Profit Tree este un sistem de Marketing afiliat bazat pe rezultat. Structura sa presupune existenta a trei parti: Furnizorul, Afiliatul si Cumparatorul.profittreerond

Cine este Furnizorul ?

Silva Group Romania prin Magazinul de Brazi (www.magazinuldebrazi.ro)

Cine este Afiliatul ?

Orice persoana fizica sau juridica detinatoarea a unui sistem simplu cu interfata grafica si trafic specific (website, portal, blog etc), prin care interactioneaza cu utilizatorii de internet

Cine este Cumparatorul ?

Orice vizitator pe care Afiliatul il atrage pe siteul sau si pe care il stimuleaza sa cumpere produsul sau produsele afisate prin intermediul unor bannere sau linkuri.

Cum functioneaza ?

Furnizorul pune la dispozitia afiliatului urmatoarele facilitati:

– crearea si accesarea un cont de afiliat unde acesta isi poate monitoriza activitatea si veniturile

– un set de instrumente de promovare a produselor sale

– in unele cazuri banner exchange cu afiliatul in cazul in care acesta din urma indeplinieste anumite targeturi impuse de furnizor, in ceea ce priveste traficul.

Afiliatul se va folosi de instrumentele puse la dispozitie de catre furnizor si va redirectiona traficul catre sistemul Furnizorului si implicit va participa la stimularea vizitatorilor pentru a face achizitii de pe siteul Furnizorului.

Cum va stii siteul Furnizorului sa atribuie veniturile si targeturile Afiliatilor sai ?

In browserul utilizatorului se plaseaza un cookie care va contine informatii despre redirectionarea respectiva. Daca intr-o perioada de 24 de ore (durata maxima de viata a cookie-ului), utilizatorul face o actiune (achizitie) pe site-ul furnizorului, afiliatul primeste un comision.

Care este comisionul pe care Afiliatul il primeste pentru fiecare achizitie/comanda ?

5% din pretul net (fara TVA) al produsului.

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a deveni Afiliat ?

In cazul in care afiliatul este persoana fizica, trebuie sa aibe minim 18 ani. Sa detina un website al carui trafic poate fi verificat. Sa posede un cont bancar activ (Nume beneficiar, IBAN, Swift, Adresa si orasul Bancii).

Cum se efectueaza plata comisioanelor acumulate de catre Afiliat?

Pentru a se putea realiza o plata catre afiliat, el trebuie sa incheie in acest sens un contract cu Silva Group Romania. Plata se va face numai prin transfer bancar.

Cand se efectueaza plata comisioanelor acumulate de catre Afiliat ?

Intre 15 si 20 ale fiecarei luni.

Cum devin Afiliat ?

Se acceseaza meniul Profit Tree – Acces si se efectueaza click pe butonul „Inregistrare”. Se completeaza formularul si se trimite catre aprobare. In cazul in care aplicatia a fost aprobata veti primi un email de confirmare.
In cazul in care detineti deja un cont de client pe Magazinul de Brazi, va rugam deasemenea sa completati formularul de inregistrare din sectiunea Acces.
Daca ai deja un cont, atunci nu trebuie decat sa te autentifici cu userul si parola ta si vei gasi toate instrumentele necesare promovarii in panoul de Acces.

Pentru mai multe detalii va rugam consultati sectiunea „Termeni si Conditii” afisata in formularul de inregistrare.

logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.