Regulament „Mosul aduce iPhone”

REGULAMENT

 

Regulamentul concursului “Mosul aduce iPhone” organizat de SC Silva Group SRL
in perioada 28.11.2015-25.12.2015
Acesti termeni si conditii reglementeaza modul in care aveti dreptul sa accesati si sa utilizati serviciile asociate concursului Mosul aduce iPhone, denumit in continuare “Concursul”. Pentru a utiliza acest concurs trebuie sa cititi si sa acceptati toti termenii si toate conditiile descrise in prezentul document, inclusiv politica privind datele personale.

ART. 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul concursului “Mosul aduce iPhone” este SC SILVA GROUP SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Copaceni nr. 46, si adresa email: office@silva-group.com denumit in continuare Organizatorul.
Concursul se va derula cu respectarea prevederilor cuprinse in prezentul regulament (denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”). Termenii si conditiile prezentului Regulament, asa cum sunt prezentate mai jos, sunt obligatorii pentru toti participantii la concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, aducand la cunostinta publicului acest fapt.

ART. 2. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 28.11.2015-25.12.2015 pe www.magazinuldebrazi.ro/mosul-aduce-iphone, site-ul Companiei SC SILVA GROUP SRL ART. 3. DREPTUL DE PARTICIPARE
La Concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul in Romania care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii Concursului. Angajatii SC SILVA GROUP SRL si ai companiilor partenere care promoveaza acest concurs, precum si rudele acestora pana la gradul al II-lea inclusiv, nu pot participa la concurs. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala si liber consimtita a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate persoanei care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

ART. 4. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Desfasurarea concursului este dupa cum urmeaza:

  1. “Mosul aduce iphone“ In ziua de 25.12.2015, se va desemna un castigator. Astfel vom avea 1 dispozitiv smartphone iPhone 6S, care va fi oferit castigatorului in baza unei extrageri online. Perioada de inscriere , va fi incepand cu prima zi si pana la orele 24:00, din ultima zi. Concurentii pot participa la acest concurs inscriindu-se pe site cu numarul si seria facturii oricarui produs comandat in perioada respectiva.
  2. “Mosul aduce iPhone” In perioada 28.11.2015-25.12.2015 toti toti cei care au cumparat brad pana pe data de 25.12.2015 si au inscris seria si numarul facturii pe site, vor intra automat in concursul Mosul aduce iPhone.

ART. 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Desemnarea castigatorului se va face prin tragere la sorti pe site-ul www.random.org. Fiecare participant va primi un numar unic de participare la concurs.

ART. 6. PREMII
Premiul de participare: Fiecare participant va primi un voucher de reducere de 10% care va putea fi folosit pe www.magazinuldebrazi.ro sau pe www.magazinuldeplante.ro  pentru achizitia de produse (achest voucher poate fi folosit o singura data).
Castigatorul : 1 iPhone 6S
ART. 7. MECANISMUL DE PARTICIPARE
Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa completeze formularul de pe pagina www.magazinuldebrazi.ro/mosul-aduce-iphone
Un participant poate inscrie o singura facture. Daca a cumparat mai multe produse in perioada promotionala poate sa inscrie rudele sau prietenii acestuia. Orice abatare de la aceasta regula poate duce la excluderea din concurs si anularea oricaror premii. La concurs pot participa

ART. 8. ACORDAREA PREMIILOR
Castigatorul va fi anuntat online si telefonic pe data de 25.12.2015 urmand a primi Premiul in maxim 10  zile din momentul anuntarii castigatorului. Castigatorul premiului va fi anuntat prin e-mail sau telefon cat mai curand posibil cu privire la premiul castigat si la modalitatea prin care poate intra in posesia premiului.
Organizatorul va solicita datele de identificare ale castigatorului.
In cazul in care un castigator nu poate fi premiat din motive independente de organizator (datele furnizate sunt incomplete/gresite), Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespectarea acestor termene.
Premiul va fi insotit de un proces verbal de predare-primire pe care persoana castigatoare are obligatia de a-l semna si expedia Organizatorului.
Organizatorul isi rezerva dreptul sa anuleze orice premiu oricarui participant pentru orice motiv si in orice moment daca are suspiciuni cu privire la activitatea sa pe site si in cadrul concursului. Castigatorul premiului nu poate opta pentru primirea contravalorii premiilor in bani sau in alte obiecte si nici nu pot solicita alte modificari. Fotografiile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Produsele castigate pot diferi ca model sau culoare de produsele afisate in imagini.
Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premii obtinute de catre castigatori, in conformitate cu reglementarile Codului Fiscal in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura in legatura cu aceste venituri fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

ART. 11. CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Organizatorul este inregistrat in Registrul General la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Operator de Date cu Caracter Personal cu nr: 16919 si respecta legislatia in vigoare in acest domeniu in Romania si Uniunea Europeana.
Prin inscrierea in concurs intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca Organizatorul va solicita dumneavoastra, in calitate de Utilizator, urmatoarele informatii necesare pentru identificarea dumneavoastra personala: (a) optional numele si prenumele dvs., (b) adresa de e-mail valida, (c) data nasterii. Scopul solicitarii acestor informatii de catre Organizator este de a mentine contactul cu dumneavoastra pentru comunicari viitoare despre oferte si alte concursuri accesabile de pe site-ul bronto.ro
Dupa colectarea datelor dvs., Organizatorul:
– nu va instraina, inchiria sau vinde informatiile de identificare personala a dumneavoastra catre terti in scopuri de marketing si publicitate.
– nu va furniza unor terti datele dvs. de contact fara acordul dvs., cu exceptia cazurilor in care sunt solicitate de institutii ale statului legal abilitate (cu rol de control etc)
– va securiza informatiile esentiale pe care le furnizati, prin protocoale standard si tehnologii corespunzatoare.

ART. 12. UTILIZAREA SERVICIULUI
Intelegeti si sunteti de acord ca nu aveti voie sa postati, sa incarcati, sa transmiteti prin email sau in niciun altmod, in cadrul concursului online, urmatoarele tipuri de informatii:
– informatii ilegale, abuzive, obscene, discriminatorii, jignitoare, conspirative sau de hartuire.- informatii false despre propria dvs. identitate, incluzand, dar fara a se limita la, pseudonime sau orice alt tip dedate false, gresite sau inexacte pe care le furnizati in cadrul concursului online.
– informatii pe care nu aveti dreptul sa le faceti publice, care au caracter secret sau confidential sau asupra carora nu detineti drepturi de proprietate intelectuala.
– informatii publicitare nesolicitate sau neautorizate, spam, scrisori in lant, scheme de afaceri piramidale sau orice alt tip de solicitari. Aceasta interdictie se refera inclusiv, fara a se limita la, folosirea concursului online pentru:
a) a trimite mesaje unor persoane pe care nu le cunoasteti;
b) a contacta persoane pe care nu le cunoasteti si a le trimite mesaje promotionale sau de solicitare farapermisiunea acestora;
c) a trimite mesaje catre liste de distributie sau alias-uri de grup.
– informatii sau materiale care contin virusi informatici sau orice coduri, fisiere sau programe computerizate daunatoare, menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea oricarui software sau a oricarui echipament electronic si de telecomunicatii.
Aceasta interdictie se refera, fara a se limita la: spyware (programe pentru captarea datelor despre utilizatorulcomputerului infectat), adware (programe de transmitere de reclame), virusi informatici, phishing (mesaje de solicitare de informatii confidentiale), spam (mesaje electronice nesolicitate), pop-up-uri sau link-uri catre alte pagini de internet considerate riscante.
– elemente falsificate de identificare cu scopul disimularii originii oricarei comunicari transmise prin websiteul www.magazinuldebrazi.ro sau alte mijloace aferente acestui concurs online sau Organizatorului in general.
– continut care nu este destinat rubricii respective (adresa de email in locul numelui, etc)
Sunteti de acord ca nu aveti voie sa interferati sau sa intrerupeti serverele, reteaua sau seriviciul Organizatorului aferent concursului online sau sa incalcati orice reglementari, proceduri si indrumari privind utilizarea retelei, legate de acest concurs.

ART. 13. INCETAREA SERVICIULUI
Sunteti de acord ca Organizatorul poate, in orice moment, fara notificare prealabila, sa intrerupa contul si accesul dvs. la concursul online, din cauze care pot fi, fara a se limita la:
(a) incalcarea de catre dvs. a prevederilor prezentului document si a indrumarilor pe care le cuprinde, (b)solicitari ale institutiilor guvernamentale si impuneri ale legii,
(c) solicitarea dvs. expresa,
(d) probleme si aspecte tehnice neprevazute,
(e) perioade lungi de inactivitate a paginii pe care ati creat-o in cadrul concursului.
Sunteti de acord ca intreruperea furnizarii serviciului va fi facuta la libera alegere a Organizatorului si ca Organizatorul nu poate fi facut raspunzator fata de dvs. sau orice alta terta parte pentru intreruperea accesului dvs. sau paginii dvs. din concursul online.

ART. 14. INFORMATIA FURNIZATA
Intelegeti ca raspunderea pentru toata informatia pe care o trimiteti in cadrul concursului online va revine exclusiv dvs., iar Organizatorul nu poate fi facut raspunzatoar de nici o greseala sau omisiune din aceste informatii. Organizatorul nu poate garanta identitatea oricaruia dintre utilizatorii care isi creeaza sau care acceseaza paginile individuale pe website. Totodata, Organizatorul nu poate garanta autenticitatea niciunei informatii postate de utilizatori.
Sunteti de acord sa nu monitorizati sau copiati, si sa nu permiteti altora sa monitorizeze sau copieze paginile website-ului magazinuldebrazi.ro/mosul-aduce-iphone si continutul pe care acestea il cuprind. Sunteti de acord sa nu simulati aspectul sau functionarea acestui website si sa nu actionati pentru a perturba functionarea sau a supraincarca infrastructura noastra informatica, inclusiv, dar fara a se limita la, comunicari nesolicitate, incercari de a obtine acces neautorizat, transmitere sau activare de virusi informatici.

ART. 15. COMUNICAREA CU ORGANIZATORUL
In cadrul concursului online, Organizatorul poate avea nevoie sa comunice cu dvs. prin email sau telefon (vedeti capitolul Confidentialitatea datelor si Premiile concursului si desemnarea castigatorilor). Sunteti de acord sa primiti mesaje email, legate de participarea dvs. la concurs sau contul dvs. din cadrul website-ului sau www.facebook.com pentru a asigura buna derulare a concursului.
Sunteti de acord ca numele si/sau adresa dvs. email sa fie mentionate in titlul anumitor comunicari pe care le initiati prin website-ul magazinuldebrazi.ro/mosul-aduce-iphone si/sau www.facebook.com (exemplu: anuntarea castigatorilor).

 

ART. 16. TAXE SI COSTURI
Inscrierea in concurs participantilor este gratuita. Toate premiile se supun taxelor si impozitelor conform legii si vor fi suportate de catre Organizator.

ART. 17. LEGEA APLICABILA
Acest regulament reprezinta un acord intre dvs. si Organizatorul concursului, guvernat de legislatia romaneasca in vigoare.
In conformitate cu art. 52 alin 1 din OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata prezentul Regulament se autentifica in 3 (trei) exemplare.

 

Lasă un răspuns

logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.