Termeni si Conditii

Bine ati venit !
Deoarece vizitaţi magazinul nostru, trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii.
Daca folositi sau veti folosi serviciile furnizate de MagazinuldeBrazi, inseamna ca acceptati conditiile de mai jos.
Va rugam sa le cititi cu atentie.

CONFIDENTIALITATEA
Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, va rugam sa cititi cu atentie Regulile de Confidentialitate care reprezinta, de asemenea, o conditie de vizitare a magazinului nostru si pe care Dumneavoastra o acceptati in intregime.

COMUNICATII ELECTRONICE
Atunci cand vizitati MagazinuldeBrazi sau cand ne trimiteti un E-Mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens, consimtiti:
– sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
– sa fiti de acord cu informatiile postate de noi pe MagazinuldeBrazi;
– ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

DREPTURI DE AUTOR
Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini,etc) sunt proprietatea magazinului nostru si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

ACCESUL IN WEBSITE
MagazinuldeBrazi.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.
Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris.
Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice magazinului nostru (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele site-ului nostru sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris.
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a site-ului nostru, atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila magazinul nostru, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.

CONTUL DUMNEAVOASTRA
Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra. MagazinuldeBrazi vinde produse care pot fi utilizate si de copii, dar cumpararea poate fi facuta numai catre un adult.
Ne rezervam dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului Dumneavoastra personal, sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

LIVRAREA
Magazinul de brazi va incepe livrarea primilor brazi comandati, in ordinea primirii comenzilor, incepand cu data de 03 Decembrie 2016.
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in programul datelor de livrare prin informare in prealabil a clientilor.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE
Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducand injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. Magazinul nostru isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

RISCUL DE PIERDERE
Toate produsele cumparate de la MagazinuldeBrazi intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca exista riscul de pierdere a unor produse dupa livrarea noastra catre transportator. In cazul acesta termenul de livrare va fi dublu.

DESCRIEREA PRODUSELOR
Echipa noastra incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, nu garantam ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit. Pentru mai multe detalii verificati si pagina care contine conditiile de returnare in link-ul Expediere si retururi.
MagazinulDeBrazi comercializeaza 2 tipuri de produse sub denumirea populara de „Brad” cu urmatoarele specificatii:
– Bradul Argintiu – Picea Pungens Glauca – sau Molid Argintiu
– Bradul Normandian – Abies Nordmanniana – sau Brad Verde

CATEGORII PRODUSE
Gold (Categoria A – Q1)
Bradul este stufos de la bază până la vârf, cu ramuri răspândite simetric pe toată înălțimea.
Pentru a corespunde cerințelor de densitate, bradul Gold trebuie să prezinte o densitate a coroanei de peste 70%, astfel:
– Între 100-150cm – cel puțin 4 niveluri de ramificații.
– Între 150-200cm – cel puțin 5 niveluri de ramificații
– Între 200-250cm – cel puțin 6 niveluri de ramificații.
Forma coroanei este una conică, lățimea la bază reprezentând aproximativ ½ din înălțime.
Culoarea este uniformă, verde închis, fără variații.
Are trunchiul drept de la bază până la vârf, amplasat în centrul coroanei.

Silver (Categoria B – Q2)
Bradul este stufos între bază și vârf, există puține lipsuri și asimetrii, aspect general bun.
Pentru a corespunde cerințelor de densitate, bradul Silver trebuie să prezinte o densitate a coroanei de 50-70%, astfel:
– Între 100-150cm – cel puțin 3 niveluri de ramificații.
– Între 150-200cm – cel puțin 4 niveluri de ramificații
– Între 200-250cm – cel puțin 5 niveluri de ramificații.
Forma coroanei este regulată, cu potențiale lipsuri pe 1-2 dintre nivelele de ramificație.
Culoarea este uniform, verde închis, fără variații.
Poate avea trunchiul neregulat, fără a afecta aspectul general al bradului.

categorie-brazi

– “Nordmann” reprezintă soiul de brad Abies Nordmanniana (Brad de Caucaz).
Pomii de Crăciun tăiaţi sunt etichetaţi conform standardelor “Asociaţiei Producătorilor de Brazi de Crăciun din Danemarca” şi sunt ambalaţi individual.

IMAGINILE / FOTOGRAFIILE
Fotografiile prezentate in MagazinulDeBrazi.ro sunt cu titlu de prezentare si nu creaza obligatii. Fotografiile cu brazi sunt executate de catre personalul Silva Group Romania direct in plantatiile producatorilor si doresc sa prezinte vizitatorilor / clientilor potentialul si frumusetea maxima a produselor.

REDUCERILE
Reducerile aplicate in MagazinulDeBrazi.ro NU sunt cumulative.

PARTENERII NOSTRI
Anumite produse sau servicii sunt oferite de parteneri ai MagazinuluideBrazi, produsele fiind expediate direct de catre acestia. Produsele astfel vandute sunt identificate cu un semn specific in pagina de descriere a produsului respectiv. De exemplu, serviciile de personalizari sunt oferite de parteneri care garanteaza calitatea acestora. Pentru a va oferi mai multe informatii, va punem la dispozitie o serie de link-uri si informatii care va pot oferi mai multe detalii. Pentru aceste situatii, ne asumam o raspundere limitata care se refera numai la partile gestionate de noi. Va recomandam sa cititi cu atentie conditiile de confidentialitate si utilizare furnizate de terti, acolo unde acestea exista.

DEFINIREA GARANTIILOR OFERITE SI LIMITAREA
MagazinuldeBrazi nu isi asuma raspunderea asupra garantiilor oferite de catre producatori, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informatiile, continutul sau produsele incluse in el. UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE SE FACE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE!
In concordanta cu legile aplicabile in Romania, MagazinuldeBrazi declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv – dar nu limitat numai la – caracterul comercial al produselor. Nu garantam ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.
MagazinuldeBrazi nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv – dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR
Proprietarii MagazinuluideBrazi vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

POLITICILE NOASTRE, MODIFICARI
Va rugam sa revedeti si celelalte politici ale MagazinuluideBrazi, precum politica de preturi sau politica de retururi, politici care, de asemenea, conditioneaza vizita Dumneavoastra la site. Ne rezervam dreptul de a face in orice moment modificari in magazin, la politicile firmei (indiferent care sunt acestea) precum si in aceste conditii de vizitare si utilizare ale magazinului virtual.

Conform cu DIRECTIVA 97/7/CE A PARLAMENTULUIEUROPEAN SI A CONSILIULUI din 20 mai 1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta
Articolul 4
Informaţii prealabile
(1) Consumatorul trebuie sa beneficieze, în timp util înainte de încheierea contractului, de informatiile urmatoare:

(a) identitatea furnizorului si, în cazul în care contractul necesita plata în avans, adresa acestuia.
(b) caracteristicile esentiale ale bunurilor sau serviciilor;
Produsele prezentate pe MagazinulDeBrazi.ro vor contine urmatoarele informatii esentiale: originea produsului (unde este cazul), calitate, inaltime, alte informatii utile
(c) pretul bunurilor sau serviciilor, cu toate taxele incluse;
Pretul produselor de pe Magazinul de Brazi sunt publicate cu TVA inclus.
(d) costuri de livrare, dupa caz;
Produsele comercializate pe MagazinulDeBrazi.ro se livreaza GRATUIT pe teritoriul Romaniei in resedintele de judet. Costul pentru destinatii speciale va fi comunicat prin e-mail sau telefonic la cererea clientilor.
(e) modalitati de plata, de livrare sau de executare;
Plata produselor este acceptata prin urmatoarele mijloace: Credit card, Cash / Numerar, Ordin de plata
(f) existenta unui drept de retractare, cu exceptia cazurilor prevazute la articolul 6 alineatul (3);
Produsele comercializate pe MagazinulDeBrazi.ro se pot returna in termen de 7 zile calendaristice. Exceptie de la aceasta regula sunt brazii si alte plante ornamentale care se supun Directivei mai sus mentionate, Articol 6, Alineat 3, Liniuta 3 care stipuleaza „pentru furnizarea de bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar sau care, dupa natura lor, nu pot fi returnate sau sunt susceptibile a se deteriora sau a se perima rapid;”
(g) costul de utilizare a mijloacelor de comunicare la distanta, atunci când este calculat pe baza unui alt tarif decât tariful de
baza;
Comunicarile intre Furnizor si Client nu sunt supuse tarifarii.
(h) durata de valabilitate a ofertei sau a pretului;
Preturile au caracter dinamic si pot fi modificate oricand.
(i) dupa caz, durata minima a contractului în cazul contractelor privind furnizarea continua sau repetata a bunurilor sau serviciilor.
Unde este cazul contractele vor stipula o durata minima si frecventa furnizarilor.

logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.