Un brad pentru sufletul fiecăruia

Este evident că nimeni nu își împodobește casa de Sărbători cu bradul tradițional din motive pragmatice, ci pentru că așa e frumos, așadar e un dar pentru suflet. De aceea, lipsa bradului de Sărbători e tristă și de evitat, câtă vreme imaginea acestuia este asociată în mintea noastră definitiv cu luna decembrie și cu sfârșitul de an.

brad de craciunUn brad, oricât de mic, aduce bucurie și lumină în suflete pentru că lor li se adresează, precum și copilului din fiecare, purtându-ne într-o călătorie de vis spre feeria Crăciunului de altădată. Celebrul vers din lirica franceză ”Unde sunt zăpezile de altădată” a devenit nostalgia după brad și după bucuria cu care simplitatea copilăriei trăiește sărbătorile.

De aceea, Silva Group România vrea ca bradul să lumineze sărbătorile fiecăruia, pentru că altfel bucuria nu va fi la fel și ceva va lipsi. Silva Group România oferă în acest scop cele mai mari reduceri pentru bradul de sărbători, precum și posibilitatea de a-i cumpăra în rate.

De asemenea, cine îl cumpără mai devreme, îl achiziționează mai ieftin, facem totul pentru ca nimănui să nu-i lipsească acest dar al naturii.

Lasă un răspuns

logo-plante silva group


Magazinul de Brazi

SILVA GROUP LOGISTICS DIVISION SRL / Cod Unic de Identificare: RO27794728/  Nr. Registrul Comertului: J23/3946/2016

VOLUNTARI 78, ILFOV

Copyright © 2016

Politica de confidentialitate: Nu avem acces la datele de card ale clientului si implicit ca nu le retinem.