Suport pentru flori din lemn masiv tip ramă

Sună-ne pentru preț - 021 250 4078

Suportul pentru plante de interior, de tip rama, este realizat din lemn masiv, fiind creat pentru sprijinire pe podea. Rama este elementul care va completa natural si creativ florile din ghiveci, si va oferi totodata un decor deosebit oriunde vei alege sa o asezi in casa ta.

Descriere

Suport pentru flori din lemn masiv tip ramă

Florile adesea pot fi puse în valoare alături de o resursă la fel de naturală precum ele – lemnul.

Suportul pentru plante, de tip stâlp decupat, este realizat din lemn masiv de stejar având în structura sa și lemn de fag. Rezistența și durabilitatea stejarului, ca specie de lemn din categoria foioaselor, este incontestabilă. Se spune că lemnul de stejar este „pe viață” și este, cu siguranță, unul dintre acele specii de lemn nobile, folosite încă din vremurile demult apuse în casele regilor și ale reginelor. Fagul este, de asemenea, lemn de esență tare, din categoria foioaselor. Suportul este disponibil în două variante de culori: stejar natur și stejar închis.

Dacă îți dorești un decor minimalist și natural, în care sa încadrezi ghivece cu flori intr-un mod creativ, această ramă este elementul ideal!
Realizat din lemn masiv, suportul tip ramă pentru plante de interior se încadrează perfect oriunde, având dimensiuni mici și sprijinire pe podea. Este finisat cu vopsea pe bază de apă pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de udarea plantelor.

Dimensiunile produsului:

Înălțime: 65 cm
Lungime ramă: 80 cm
Lățime ramă: 50 cm
Adâncime: 8 cm
Distanța față de podea: 15 cm.
Greutatea produsului: 4 kg.

Produsul se livrează asamblat, ambalat corespunzator cu folie de protecție cu bule și cutie de carton natur.

Garanția oferită este de 24 luni.

Plantele afișate în fotografii nu fac obiectul vânzării.

Suport pentru flori din lemn masiv tip ramă

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.