Set suporturi pentru flori din lemn masiv

Sună-ne pentru preț - 021 250 4078

Setul de suporturi pentru flori, de tip stâlpi, este realizat din lemn masiv, fiind finisat cu vopsea profesională pe baza de apă. Suporturile vor crea un decor inedit în orice loc din casă le vei așeza, și totodată vor completa natural decorul oferit de plantele din ghiveci.

Descriere

Set suporturi pentru flori din lemn masiv

Florile adesea pot fi puse în valoare alături de o resursă la fel de naturală precum ele – lemnul.

Suportul pentru plante, de tip stâlp decupat, este realizat din lemn masiv de stejar având în structura sa și lemn de fag. Rezistența și durabilitatea stejarului, ca specie de lemn din categoria foioaselor, este incontestabilă. Se spune că lemnul de stejar este „pe viață” și este, cu siguranță, unul dintre acele specii de lemn nobile, folosite încă din vremurile demult apuse în casele regilor și ale reginelor. Fagul este, de asemenea, lemn de esență tare, din categoria foioaselor.

Fiecare locuinta merita sa fie decorata cu piese de mobilier din lemn masiv, care sa ofere viata si creativitate spatiilor.
Acest set de suporturi pentru flori, realizat din lemn masiv, este elementul care va aduce „acel ceva” diferit in casa ta. Finisat natur cu vopsea pe baza de apa, permite ca fibra speciei de lemn sa ramana la vedere si astfel sa ofere un decor natural.

Dimensiunile produsului:

Înălțime: 100 cm / 75 cm / 35 cm
Diametru spațiu ghiveci: 20 cm
Adâncime spațiu ghiveci: 20 cm / 20 cm / 15 cm.
Greutatea setului: 5 kg.

Produsul se livrează asamblat, ambalat corespunzator cu folie de protecție cu bule și cutie de carton natur.

Garanția oferită este de 24 luni.

Plantele afișate în fotografii nu fac obiectul vânzării.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.