Suport pentru plante din lemn masiv

Sună-ne pentru preț - 021 250 4078

Suportul este realizat din lemn masiv de stejar și are forma unui stâlp decupat. Are o formă minimalistă și totodată deosebită datorită decupării unuia dintre picioarele de sprijin cu rolul de a pune în evidență planta care va fi așezată pe polița de jos. Este finisat în două nuanțe de culori: stejar natur și stejar închis.

Descriere

Suport pentru plante din lemn masiv

Florile adesea pot fi puse în valoare alături de o resursă la fel de naturală precum ele – lemnul.

Suportul pentru plante, de tip stâlp decupat, este realizat din lemn masiv de stejar având în structura sa și lemn de fag. Rezistența și durabilitatea stejarului, ca specie de lemn din categoria foioaselor, este incontestabilă. Se spune că lemnul de stejar este „pe viață” și este, cu siguranță, unul dintre acele specii de lemn nobile, folosite încă din vremurile demult apuse în casele regilor și ale reginelor. Fagul este, de asemenea, lemn de esență tare, din categoria foioaselor. Suportul este disponibil în două variante de culori: stejar natur și stejar închis.

Decorul pe care acest suport din lemn masiv îl va oferi casei, alături de plante în ghiveci, va reda o stare de bine, de împlinire și bucurie. Este demonstrat de către numeroși cercetători faptul că modul în care este decorată o locuință, influențează semnificativ starea noastră de bine atât fizică, cât și mentală. Devine cu atât mai important cu cât ne este influențată starea de spirit, să ne înconjurăm de resurse cât mai naturale și puțin procesate.

Dimensiuni:
Înălțime: 100 cm.
Lățime: 28,5 cm.
Adâncime: 28,5 cm.
Greutate: 10 kg.

Produsul se livrează asamblat, ambalat corespunzator cu folie de protecție cu bule și cutie de carton natur.

Garanția oferită este de 24 luni.

Plantele afișate în fotografii nu fac obiectul vânzării.

Suport pentru plante din lemn masiv

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.