Suport supraetajat pentru flori din lemn masiv

Sună-ne pentru preț - 021 250 4078

Suportul este realizat din lemn masiv de stejar. Are o formă minimalistă și totodată deosebită cu rolul de a pune în evidență plantele care vor fi așezate pe acesta. Este finisat în două nuanțe de culori: stejar natur și stejar închis.

Descriere

Suport supraetajat pentru flori din lemn masiv

Florile adesea pot fi puse în valoare alături de o resursă la fel de naturală precum ele – lemnul.

Suportul pentru plante, de tip stâlp decupat, este realizat din lemn masiv de stejar având în structura sa și lemn de fag. Rezistența și durabilitatea stejarului, ca specie de lemn din categoria foioaselor, este incontestabilă. Se spune că lemnul de stejar este „pe viață” și este, cu siguranță, unul dintre acele specii de lemn nobile, folosite încă din vremurile demult apuse în casele regilor și ale reginelor. Fagul este, de asemenea, lemn de esență tare, din categoria foioaselor.

Suportul supraetajat pentru ghivece de flori, realizat din lemn masiv, este unul dintre elementele naturale și creative care va oferi casei tale un decor deosebit. Indiferent unde îl vei așeza, va da culoare încăperii și totodată va oferi căldură și un miros natural care te va duce negreșit cu gândul la natură.
Suportul este realizat în România de către tâmplari pricepuți și dedicați lucrului cu lemnul. Finisarea lui este facută cu ulei pe bază de apă pentru a evita eventualele neplăceri specifice udării plantelor.

Dimensiuni:

Înălțime: 70 cm
Lungime: 60 cm
Lățime bază: 35 cm
Lățime poliță supraetajată: 20 cm.
Greutate: 7 kg.

Produsul se livrează asamblat, ambalat corespunzator cu folie de protecție cu bule și cutie de carton natur.

Garanția oferită este de 24 luni.

Plantele afișate în fotografii nu fac obiectul vânzării.

Suport supraetajat pentru flori din lemn masiv

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.