Brad Natural cu rădăcină în balot 1.25m-1.5m

449,00 lei

Brad natural, provenit din plantații private din țări UE, special create pentru comercializarea acestui produs.Acest produs nu poate fi expediat prin curier.

Availability: Disponibil pentru precomandă Categorie:
Credit module TBI Pay 3.2.4

112.48 Lei x 4 rate

Descriere

Brad Natural cu rădăcină în balot 1.25m-1.5m

Brad natural, tăiat, provenit din plantații private din țări UE, plantații special create pentru comercializarea acestui produs specific Sărbătorilor de iarnă.

Pentru detalii legate de etichetare, verifica informatii mentionate la categoria  Sistemul de calitate al brazilor https://magazinuldebrazi.ro/despre-brazi/

Nu uita să adaugi in COȘ si „serviciul de cioplire” dacă dorești cioplit alături de un Suport din lemn/fier potrivit. https://magazinuldebrazi.ro/magazin/accesorii-pentru-craciun/serviciu-cioplire-brad/

Acest produs nu poate fi expediat prin curier. Transportul se face cu flota proprie în zona Bucuresti – Ilfov. Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare, după plată.

INSTRUCTIUNI DE INGRIJIRE:
• Bradul trebuie in prima etapa aclimatizat. Inainte de a aduce bradul in casa il puteti tine cateva zile in garaj sau in balcon, la o temperature de maxim 10 -15 grade, cu sursa de lumina naturala.
• Pe perioada sarbatorilor incercati sa tineti bradul in camera cu temperatura cea mai scazuta (de preferat este ca temperatura sa nu depaseasca 20 de grade)
• Amplasati bradul cat mai departe de sursele de caldura.
• .Avand in vedere temperaturile crescute, bradul trebuie udat la 3-4 zile cu aproximativ 300-400 ml apa.
• Pulverizati apa pe crengile bradului si aerisiti camerele la 3-4 zile.
• Foarte important este sa NU adaugati nutrienti in aceasta perioada deoarece ar putea initia procesul de crestere, un proces nedorit la un brad in stare latenta.
• Nu taiati varful bradului.

Brad Natural cu rădăcină în balot 1.25m-1.5m

Informații suplimentare

Greutate 20 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.