Campania de binefacere „Împarte Bucuria”

MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group România, derulează campania socială „Împarte Bucuria”.

Achiziționând un brad de Crăciun, la preț redus, cumpărătorii pot participa la crearea unui Crăciun de poveste pentru copiii din centre de plasament sau case de copii, spitale de pediatrie, zone defavorizate din România, Asociații caritabile.

Devenită deja tradiție, campania „Împarte Bucuria” este dovada faptului că această complicitate dintre MagazinuldeBrazi și cumpărătorii săi aduce garantat împlinire și bucurie pentru toate părțile implicate. Atunci când dăruiești un astfel de cadou, emoțiile care îl însoțesc depășesc orice tip de barieră.

Pentru pomii de iarnă achiziționați în scop caritabil, MagazinuldeBrazi oferă o reducere de 50% din valoarea brazilor tăiați cu înălțimi cuprinse între 100-300 cm și de 10% din valoarea brazilor cu rădăcină.

După confirmarea comenzii și efectuarea plății, bradul de Crăciun va fi livrat gratuit de către reprezentanții Silva Group România, în plasamentul ales.

Donația nu este condiționată de cumpărarea altor produse de pe site-ul MagazinuldeBrazi.

Pentru a achiziționa un pom de iarnă pentru un orfelinat, centru de plasament sau casă de copii accesați secțiunea „Împarte Bucuria” de pe site-ul www.magazinuldebrazi.ro, unde veți găsi lista completă a centrelor partenere către care puteți efectua donația.

Dacă doriți să direcționăm donațiile către un alt centru selectat de dumneavoastră, vă rugăm să ne transmiteți următoarele date:

  • numele centrului, adresa completă de livrare, numărul persoanelor îngrijite și persoana de contact (telefon mobil, email).
  • Comenzile pot fi transmise atât online, cât și telefonic, iar plata se va efectua cu cardul sau cu ordin de plată.
  • Campania „Împarte Bucuria” beneficiază de sprijinul unor instituții, fundații și asociații dedicate serviciilor sociale precum: Asociația Sf. StelianDirecția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2Hospice Casa SperanțeiSOS Satele CopiilorIOB Fundeni.