Despre brazi

Înălțime 1 - 1.25m

Este un brad ideal de așezat pe birou, va fi remarcat de către oricine te va vizita. De preferat în  spații restrânse sau pentru un cadou deosebit care va face impresie.

Înălțime 1.25 - 1.50m

Un brad ideal pentru birou, spații restrânse sau pentru un cadou deosebit care va face impresie.

Înălțime 1.50 - 1.75m

Daca ai un spațiu preferat în care îți dorești bradul cel mai frumos, dar cel de anul trecut a fost prea mare și a trebuit să-l tai, este cea mai bună alegere. Un brad minunat, ideal în spații cu personalitate, acasă sau birouri.

Înălțime 1.75 - 2.00m

Excelent pentru apartament, dar și pentru birouri, s-a dovedit de-a lungul timpului cea mai populară alegere pentru un brad de Crăciun. Dimensiunile ideale, mirosul deosebit, împodobit minunat, alături de cadourile pentru cei dragi, iți vor aduce aminte de bucuria Crăciunului când mergeai la bunici în timpul copilăriei.

Înălțime 2.00 - 2.25m

Un brad recomandat pentru apartamente înalte, case, cafenele, spații comerciale, restaurante, cazinouri, săli de conferință. Dacă vrei ca toți clienții să se întoarcă la tine pentru bradul tău frumos, este alegerea ideală.

Înălțime 2.50 - 3.00m

Ai un spațiu generos și dorești să-l transformi într-un loc de Sărbătoare? Îți dorești să creezi evenimente în care să împarți cadouri copiilor, să le oferi un Crăciun de neuitat sau doar dorești să ai un brad de Crăciun minunat? Este alegerea ideală!
Potrivit pentru restaurante, lobby-urile hotelurilor, cazinouri, săli de conferință sau de recepție, acest brad de Crăciun completează atmosfera de sărbătoare a sfârșitului de an.

Înălțime 3.00 - 3.50m

Recomandat atât pentru interior, cât și pentru exterior, în spații generoase sau în fața instituțiilor publice este un brad cu personalitate care va atrage privirile.

Sfatul nostru

Împodobește-l cât mai repede după ce ți-l livrăm gratuit!!!

Instrucțiuni de întreținere a Bradului de Crăciun

V-ați ales sau ați primit pomul de Crăciun?
Iată câțiva pași pe care îi puteți face pentru a vă asigura că va rămâne verde, sănătos și frumos pe tot parcursul sezonului festiv:

 1. De preferat, păstrați bradul afară atunci când ajungeți acasă, în spații aerisite și cu temperaturi scăzute.
 2. Păstrați-l în condiții reci și ferite de vânt direct.
 3. Puneți baza trunchiului într-o găleată cu apă până când sunteți gata să-l instalați și împodobiți.
 4. Scoateți partea inferioară de 2 cm de la capătul bradului, fapt ce îi va permite să absoarbă apă mai eficient, deoarece îndepărtează sigiliul natural de la baza trunchiului.
 5. Montează bradul în maxim 8 ore de la tăierea bazei, de preferință, folosește un suport care are o instalație cu apă.
 6. Este mult mai ușor să pui bradul în suport, în timp ce este îngrijit.
 7. Evitați să așezați bradul lângă surse de căldură directe, cum ar fi un calorifer sau un foc. Acest lucru va face acele să se usuce și să cadă. Păstrarea la rece va ajuta la menținerea prospețimii bradului pe tot parcursul sezonului festiv.
 8. Bradul va absorbi între 20 și 30 de picături de apă pe zi. Probabil mai mult în ziua în care îl montați.
 9. Este esențial să mențineți nivelul apei deasupra fundului trunchiului, în caz contrar, nu va mai putea să absoarbă apă.

Brad Natural de Crăciun

Sistemul de calitate a brazilor

Sistemul de etichete propriu-zis leagă pomul de brad individual cu logistica, de la selecție în toamnă până la paletizare.

 • Toate etichetele au coduri și numere EAN în mod continuu pentru a asigura trasabilitatea copacilor.
 • Feedback-ul primit de la clienții noștri arată că sistemul nostru de etichetare a devenit din ce în ce mai popular. Lucrăm cu etichetarea la intervale de înălțime de 25 cm – dar furnizăm și copaci cu etichete în intervale de 50 cm.
 • Culoarea etichetei indică calitatea / sortarea (albastru, portocaliu, negru), iar numărul mare la fiecare capăt indică înălțimea arborelui ( 5-6-7-8).
 • De exemplu, eticheta cu numărul „6”, indică faptul că înălțimea arborelui este de 1.75-2.00 metri iar eticheta albastră (Blue) indică calitatea a 3-a în materie de densitate a crengilor (densitatea 50-75%).
 • Numerele mari facilitează clienții și personalul dvs. de vânzări să înțeleagă intervalele de înălțime.