1m-1.25 m

Este un  brad ideal pe birou, va fi remarcat de catre oricine te va vizita. De preferat in  spatii restranse sau pentru un cadou deosebit care va face impresie.

Sfatul nostru: Impodobeste-l cat mai repede dupa ce ti-l livram gratuit!!!

1.25-1.50

Un brad ideal pentru birou, spatii restranse sau pentru un cadou deosebit care va face impresie.

Sfatul nostru: Impodobeste-l cat mai repede dupa ce ti-l livram gratuit!!!

1.50-1.75

Daca ai un spatiu preferat in care iti doresti bradul cel mai frumos, dar cel de anul trecut a fost prea mare si a trebuit sa-l tai, este cea mai buna alegere. Un brad minunat, ideal in spatii cu personalitate, acasa sau birouri.

Sfatul nostru: Impodobeste-l cat mai repede dupa ce ti-l livram gratuit!!!

1.75-2.00

Excelent pentru apartament, dar si pentru birouri, s-a dovedit de-a lungul timpului cea mai populara alegere pentru un brad de Craciun. Dimensiunile ideale, mirosul deosebit,impodobit minunat, alaturi de cadourile pentru cei dragi, iti vor aduce aminte de bucuria Craciunului ca la bunica odata.

Sfatul nostru: Impodobeste-l cat mai repede dupa ce ti-l livram gratuit!!!

2.00-2.25

Un brad recomandat pentru apartamente inalte, casa, cafenele, spatii comerciale, restaurante,cazinouri, sali de conferinte. Daca vrei ca toti clientii sa se intoarca la tine pentru bradul tau frumos, este alegerea ideala.

Sfatul nostru: Impodobeste-l cat mai repede dupa ce ti-l livram gratuit!!!

 

2.50-3.00

Ai un spatiu generos si doresti sa-l transformi intr-un loc de Sarbatoare? Iti doresti sa creezi evenimente in care sa imparti cadouri copiilor, sa le oferi un Craciun de neuitat sau doar doresti sa ai un brad de Craciun minunat. Este alegerea ideala.

Potrivit pentru restaurante, lobby-urile hotelurilor, cazinouri, sali de conferinta sau de receptie, acest brad de Craciun completeaza atmosfera de sarbatoare a sfarsitului de an.

Sfatul nostru: Impodobeste-l cat mai repede dupa ce ti-l livram gratuit!!!

 

3.00-3.50

Recomandat atat pentru interior, cat si pentru exterior , in spatii generoase sau in fata institutiilor publice este un brad cu personalitate care va atrage privirile.

Sfatul nostru: Impodobeste-l cat mai repede dupa ce ti-l livram gratuit!!!

Instructiuni de intretinere a Bradului de Craciun:

Ți-ai ales sau ai primit pomul de Crăciun. Iată câțiva pași pe care îi puteți face pentru a vă asigura că va rămâne verde, sănătos și frumos pe tot parcursul sezonului festiv.

De preferat, păstrați-vă copacul afară atunci când îl ajungeți acasă. Păstrați-l în condiții reci și ferite de vânt direct. Puneți baza trunchiului într-o găleată cu apă până când sunteți gata să vă ridicați pomul.

Scoateți partea inferioară de 2 cm de la capătul arborelui. Acest lucru îi va permite să bea mai eficient, deoarece îndepărtează sigiliul natural de pe baza trunchiului.

Montează-ți arborele în maxim 8 ore de la tăierea bazei, de preferință, folosește un suport care are o instalație de apă. Este mult mai ușor să-ți pui arborele în picioare, în timp ce este îngrijit. Acest lucru vă permite să verificați corectitudinea și modificările pot fi făcute, dacă este nevoie, fără prea multe dificultăți.

Evitați să vă așezați arborele lângă surse de căldură directe, cum ar fi un calorifer sau un foc. Acest lucru va face ca ace să se usuce și să poată cădea. Păstrarea la rece va ajuta la menținerea în viață și proaspătă pe tot parcursul sezonului festiv.

Arborele tău va bea orice, între 2 picturi și 3 picturi de apă pe zi. Probabil mai mult în ziua în care o montați. Este esențial să mențineți nivelul apei deasupra fundului trunchiului, în caz contrar, seva naturală o va resala și nu va mai putea să ia apă.

Sistemul de etichete propriu-zis leagă pomul de brad individual cu logistica, de la selecție în toamnă până la paletizare.

Toate etichetele au coduri și numere EAN în mod continuu pentru a asigura trasabilitatea copacilor.

Feedback-ul primit de la clienții noștri arată că sistemul nostru de etichetare a devenit din ce în ce mai popular. Lucrăm cu etichetarea la intervale de înălțime de 25 cm – dar furnizăm și copaci cu etichete în intervale de 50 cm.

Culoarea etichetei indică calitatea / sortarea, iar numărul mare la fiecare capăt indică înălțimea arborelui.

De exemplu, etichetă care indică numărul „6”, care poate fi tradus la înălțimea arborelui cu 175-200 cm.

Numerele mari facilitează clienții și personalul dvs. de vânzări să înțeleagă intervalele de înălțime.

Toti brazii comandati online sunt alesi din categoria Premium Q1 – Black Gold – cu densintate coroana 80%!