Politica de confidențialitate

CE SUNT DATELE PERSONALE ȘI CUM LE OBȚINEM

Datele personale sunt acele informații prin care un client poate fi identificat în mod direct sau indirect. Silva Group Logistics Division S.R.L. obține aceste date astfel:

 • – Direct de la client
  Silva Group Logistics Division S.R.L. colectează date personale direct de la client, în momentul plasării unei comenzi online sau în momentul înscrierii în programul nostru de fidelizare:

  • – Nume, prenume, cod numeric personal
  • – Adresa poștală și de e-mail
  • – Număr de telefon
  • – Detalii privind tranzacțiile efectuate online (produse achiziționate, prețuri, moduri de plată)

În plus, pentru a fi în măsură să ofere cele mai bune produse și servicii, Silva Group Logistics Division S.R.L. poate solicita uneori informații privind experiența clientului pe parcursul utilizării produselor Silva Group Logistics Division S.R.L.
Aceste informații pot fi comentarii sau sugestii, dar și recomandări pentru îmbunătățire. În anumite situații, Silva Group Logistics Division S.R.L. poate colecta datele clienților și prin mijloace automate.
De exemplu, datele personale pot fi colectate prin intermediul cookie-urilor, beacon-urilor web sau telefonice, atunci când clientul interacționează cu reclamele și aplicațiile mobile Silva Group Logistics Division S.R.L. sau când vizitează site-urile web și alte sisteme informatice Silva Group Logistics Division S.R.L.

Datele astfel colectate pot include:

 • – adresa IP
 • – tipul de browser
 • – sistemul de operare
 • – numărul de identificare al dispozitivului mobil folosit
 • – locația geografică
 • – adrese URL de redirecționare
 • – informații despre acțiunile întreprinse sau despre interacțiunea cu Silva Group Logistics Division S.R.L.

DE CE PRELUCRĂM DATELE PERSONALE?

Silva Group Logistics Division S.R.L. va prelucra datele personale ale clientului doar pentru a asigura o cât mai bună relație cu acesta pe parcursul derulării contractului. Prelucrarea datelor cu caracter personal poate avea la bază consimțământul clientului, poate fi în legătură cu contractul sau impusă de o obligație legală.

Interesul legitim al Silva Group Logistics Division S.R.L. poate sta la baza unei prelucrări de date personale, Clientul putând să se opună. Alături de interesul legitim, la baza prelucrării poate sta acordul clientului, necesitatea derulării contractului sau o obligație legală în sarcina Silva Group Logistics Division S.R.L.

Atunci când Silva Group Logistics Division S.R.L. îi solicită clientului acordul pentru prelucrare, acesta are alegerea liberă de a-și dau sau nu consimțământul.

Numai cu acordul clientului, Silva Group Logistics Division S.R.L. va prelucra datele personale cu scopul de a-l informa cu privire la oferte, promoții sau evenimente speciale organizate de Silva Group Logistics Division S.R.L.
Deoarece este necesar pentru oferirea de produse și servicii, Silva Group Logistics Division S.R.L. va prelucra datele personale cu scopul de a onora comenzile clienților și procesarea plăților efectuate pentru produsele Silva Group Logistics Division S.R.L.

CARE SUNT DREPTURILE CLIENȚILOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE?

Clientul are drepturi specifice în ceea ce privește protecția datelor, iar Silva Group Logistics Division S.R.L. asigură un mediu care facilitează exercitarea acestora (dreptul de acces, de rectificare, de obiecție, de ștergere, de primire a datelor personale sau de depunere a unei reclamații).

Silva Group Logistics Division S.R.L. a luat măsurile de precauție necesare pentru a asigura clientul că drepturile sale de protecție a datelor sunt respectate corespunzător.

Clientul are dreptul:

 • – să acceseze datele sale personale
 • – să le modifice
 • – sa le restricționeze
 • – să își retragă acordul sau să se opună prelucrării acestora
 • – să solicite ștergerea acestora (dreptul de a fi uitat)
 • – să acceseze datele sale personale
 • – să solicite Silva Group Logistics Division S.R.L. transmiterea lor către o altă societate (dreptul de portabilitate)
 • – să depună o reclamație la autoritatea de supraveghere competentă – în România aceasta este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal (ANSPDCP)
 • – să solicite Silva Group Logistics Division S.R.L. să corecteze orice inexactități din datele sale personale

În cazul unui cont online, acest lucru se poate face, de obicei, din secțiunea de editare a datelor contului.

În orice situație, Clientul poate trimite o solicitare de rectificare a datelor sale.
Silva Group Logistics Division S.R.L. informează clientul că se poate opune oricând la o prelucrare executată pe baza interesului legitim.
Orice opoziție va fi analizată și soluționată conform legii.

CUM SE APLICĂ GDPR ÎN CAZUL COPIILOR?

Silva Group Logistics Division S.R.L. nu solicită și nu colectează cu bună știință date personale ale copiilor cu vârsta mai mică de 16 ani.
Silva Group Logistics Division S.R.L. solicită anterior colectării datelor, confirmarea clienților că au împlinit vârsta de 16 ani.

POT FI TRANSFERATE DATELE TALE PERSONALE CĂTRE TERȚI?

Silva Group Logistics Division S.R.L. va transfera datele personale ale clienților numai către persoana juridică ce se va ocupa de livrarea comenzii, exclusiv în scopul livrării și numai pe baza consimțământului dat anterior de către client.

CUM ÎȚI PROTEJĂM DATELE PERSONALE

Silva Group Logistics Division S.R.L. aplică măsuri de siguranță adecvate pentru a garanta siguranța datelor personale ale clientului și păstrează datele personale doar atât cât este necesar pentru îndeplinirea scopului declarat.

SECURITATEA DATELOR

Pentru a garanta siguranța datelor personale, Silva Group Logistics Division S.R.L. a implementat o serie de măsuri de securitate care sunt în conformitate cu standardele industriei.

PĂSTRAREA DATELOR

Silva Group Logistics Division S.R.L. va păstra datele personale atâta timp cât este necesar pentru scopul declarat, luând în considerare nevoia de a răspunde la cereri/solicitări și de a respecta cerințele legale aplicabile.
Așadar, Silva Group Logistics Division S.R.L. poate păstra datele personale pentru o perioadă de timp rezonabilă după ultima interacțiune a clientului cu Silva Group Logistics Division S.R.L., în conformitate cu legislația aplicabilă.
Atunci când datele personale ale clientului nu mai sunt necesare scopului pentru care au fost colectate sau care a fost agreat și nici nu există vreo obligație legală de păstrare, Silva Group Logistics Division S.R.L. le va distruge sau șterge într-un mod sigur.

CUM POT AFLA MAI MULTE DESPRE ACEASTĂ REGLEMENTARE?

Pentru orice întrebare referitoare la datele personale sau pentru exercitarea drepturilor legale, clientul se poate adresa responsabilului Silva Group Logistics Division S.R.L. pentru protecția datelor prin utilizarea adresei dedicate: dpo@gym-stack.ro

CUM SE APLICĂ ACESTE REGLEMENTĂRI ÎN CAZUL PERSOANELOR JURIDICE?

În cazul clienților persoane juridice, Silva Group Logistics Division S.R.L. va obține acordul expres al reprezentantului persoanei juridice pentru tipurile de prelucrări de date personale sau pentru categorii de date personale pentru care legea impune o asemenea condiție.
În acest sens, reprezentantul persoanei juridice se obligă ca înainte de a transfera date personale ale utilizatorilor și ale persoanei de contact către Silva Group Logistics Division S.R.L. să obțină consimțământul acestora pentru prelucrările efectuate de către Silva Group Logistics Division S.R.L.
Prin transferul datelor personale către Silva Group Logistics Division S.R.L., reprezentantul persoanei juridice atestă că a fost obținut consimțământul tuturor persoanelor ale căror date personale sunt transferate și își asumă întreaga responsabilitate în legătură cu aceasta.