Silva Group România a luat fiinţă în anul 2007, ca urmare a cererii tot mai mari de pomi de Crăciun de bună calitate şi a incapacităţii jucătorilor de pe piaţă în a satisface această cerere la un preţ decent şi în condiţii civilizate…

Silva Group Romania este marca inregistrata OSIM.

Bazându-ne pe experienţa de peste 30 de ani în producerea şi creşterea pomilor de Crăciun şi a arbuştilor ornamentali a partenerilor noştri, am reuşit ca într-un timp relativ scurt de la înfiinţare să dobândim notorietatea şi recunoaşterea ca fiind un partener puternic pe plan naţional.

Tocmai pentru a înlesni cumpăratorului final accesul la un pom de Crăciun de calitate, la preţul corect, începând cu anul 2009, am lansat o platforma online destinată comercializării pomilor și accesoriilor de Crăciun.

Magazinuldebrazi.ro ® – este mai mult decât un magazin online cu pomi de Crăciun, este un susținător al împodobirii pomilor de Crăciun naturali, crescuți exclusiv în acest scop în pepiniere din Europa în defavoarea celor artificiali. Aveți la dispoziție o gamă variată de pomi de Crăciun, tăiați sau cu rădăcină, precum și accesorii corespunzătoare.

Magazinuldebrazi.ro – Bucuria Craciunului in casa ta ! este marca inregistrata OSIM M202100620

CERTIFICAT OSIM