Brad Natural crescut în ghiveci 100cm-125 cm

349,00 lei

Este un brad foarte frumos, bogat in crengi, cu aspect cât mai natural întrucat s-a folosit o cantitate minimă de pesticide, atât pentru a îi da bradului o formă cât mai naturală, cât și pentru a proteja mediul înconjurător.

Credit module TBI Pay 3.2.4

87.43 Lei x 4 rate

Descriere

Brad Natural crescut în ghiveci 100cm-125 cm

Abies lasiocarpa, numit în mod obișnuit bradul subalpin sau bradul Rocky Mountain, este un brad vestic din America de Nord.
Crengile bradului sunt foarte dense iar acest lucru îi oferă o formă foarte compactă ce este bine definită. La puieții tineri scoarța de pe trunchiul bradului este netedă iar la brazii mai bătrâni aceasta se prezintă ca fiind mai solzuroasă. Acele de pe crengi au o culoare de albastru-verzui, lungimea lor fiind intre 3-4 centimetri. Sădirea se recomandă ca si la celelalte conifere să se facă in perioada de primăvară sau toamnă. Coniferul pitic Abies lasiocapra preferă un sol neutru.
Acest conifer poate fi plantat solitar in grădini sau pentru un un efect remarcabil, de invidiat, se va planta in ghivece mari de ceramică care pot fi așezate si pe terase. Cu siguranță acest conifer deosebit se va potrivi de minune printre florile multicolore din grădina ta. Si de ce nu, in perioada sărbătorilor de iarnă poti avea bradul împodobit chiar in grădină.

Brad Natural crescut în ghiveci 100cm-125 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.