Brad Natural 2.00 – 2.50 metri (Black – Special Edition)

749,00 lei

Este un brad natural ideal pentru case care va impresiona pe oricine te va vizita. De preferat în spații mari sau pentru un cadou deosebit.

    Brad natural
  • - provenit din plantații private din țări UE
  • - plantații special create pentru comercializarea acestui produs.
  • Acest produs nu poate fi expediat prin curier.

Credit module TBI Pay 3.2.4

187.64 Lei x 4 rate

Descriere

Brad Natural 2.00 – 2.50 metri (Black – Special Edition)

Este un brad natural ideal pentru case si va impresiona pe oricine te va vizita. De preferat în spații mari sau pentru un cadou deosebit.
Este crescut în plantațiile din Scandinavia cu cel mai mare respect posibil față de natură și mediul înconjurător. De-a lungul vieții lor au fost făcute eforturi susținute pentru a alege cele mai eco-friendly metode de cultivare.

Brad Nordmann 200/250cm (Black – Special Edition)

Multe persoane nu doresc însă să încurajeze tăierea unui brad natural, așadar dintr-un sentiment de vinovăție achiziționează unul artificial. Nu iau în calcul întreg ciclul de viață al unui astfel de produs. Producția brazilor artificiali implică utilizarea unor resurse neregenerabile (plastic și metal) într-un proces care generează cantități considerabile de dioxid de carbon. Mai mult, prezența sa în casă poate reprezenta un pericol deoarece este un produs puternic inflamabil.

Brad Natural 200/250cm (Black – Special Edition)

În plus, în ciuda faptului că acest tip de produs poate fi folosit timp de mai multe sezoane, debarasarea de el poate fi mai mult decât problematică. Fiind împletit din sârmă și PVC, bradul artificial nu este biodegradabil, nu poate fi reciclat. Majoritatea ajung așadar în gropile de gunoi comune, unde sunt incinerați împreună cu alte deșeuri, proces care la rândul său eliberează substanțe dăunătoare în atmosferă. În cazul în care nu este ars, bradul artificial persistă multe decade până la degradare completă.
Creștere conică, densă. Frunzele au 2 linii argintii pe dos. Foarte popular ca brad de Crăciun. Mai este numit și brad caucazian. A fost descoperit de botanistul finlandez Alexander von Nordmann în Munții Caucaz în 1836-1837. Acele sunt robuste și au un aspect lucios sau ceruit. Este de o culoare verde închis foarte pronunțată și frumoasă. Se recomandă plantarea în grădini mari deoarece necesită un loc mare de creștere.

  • Brad Natural 200/250cm (Black – Special Edition)

Informații suplimentare

Greutate 3 kg
Dimensiuni 250 × 200 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.